Új hozzászólás Aktív témák

  • ispi

    tag

    válasz joe979 #33269 üzenetére

    Megtörtént a próba, bár a körülmények nem voltak megfelelőek (nem volt még túl meleg a víz, nem jöttek föl a méretesebb halak a felszín közelébe). Fenéken ettek, így ennek megfelelően methodal a fenéken le sem lehetett ülni, ezt az úszót viszont csak a küszök kergették, de azok imádták. :D Forrt a víz körülötte, táncolt a vízben az úszó. Próbáltam rövid, kb. 10cm-es előkével, aztán kb. 40cm-essel, de semmi. Azt gondolom, ha ideálisak a körülmények a használatához, akkor egy nagyon hatékony eszköz lehet, de nagyon célszerszám. Csak akkor, csak úgy és csak arra, amire ki lett találva. Amúgy szépen működött, nem bonyolult szerelék, elég messzire is be lehet küldeni, nem rossz cucc.

    Emu: Az etetőanyag sima method kaja volt (Maros mix), kicsit erősebbre gyúrva, nekem jól működött. A part menti vízben próbálgattam, nem oldódott túl gyorsan, de ha picit megmozdítottam az úszót, a szél megpiszkálta, vagy a kis halak hozzáértek, jól felhősített.

    Miközben vacakoltam vele az járt a fejemben, hogy uram atyám, mekkora egy durung, azért egy match bottal a kézben, rendes szerelékkel, csak jobb lehet azt a műfajt űzni. :) Na de hát az megint egy plusz felszerelés, plusz kiadás...

    Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Új hozzászólás Aktív témák