Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Egy gyors kérdés....:)
    Mondom rendelek webshopból (héten lesz "kedvem"), múltkor ajánlottatok SBS pelletet, meg valaki dicsérte a Top Mix method pelletet is. Mivel más nem nagyon kell (helyben is kapni) a kiszállítási költséget is számolva majdnem ott vagyok, mintha helyben megveszem a "híres" Haldorádós oldódó-lebegő fluo pelletet....
    Kérdés hogy jobb a HD pellet mint az előzők? Mert akkor nem kérdés, veszem, 500ft-al kerül többe mint a másikak+szállítás. Method technikához, csalitüskéhez keresek olyan pelletet, ami lebeg, de a horgot nem emeli fel.

    Helyi horgászboltos forgalmaz Dovit termékeket, sosem hallottam róla....Ajánlott valami Májas-fokhagymás duo bojlit, megvettem. Nem lebeg, de könnyített. Alig horgásztam még vele, egy elvesztett method szerelék, és egy 60cm-es amur a mérleg. Sajnos valahol gyengült volt a főzsinór és az szakadt, pedig 22-es zsinórhoz 18-20-as előkét használok. Most hagyományos fenekező botra álltam rá. 30-as főzsinór, 25-ös vagy fonott horogelőke, erősebb 8-as horog. Belógó fák-bokrok vannak, belemegy a ponty, szakadás a vége feederen, meguntam. Nem tudom hogy vagytok vele, olyan hogy kapás, nekem nincs..... Ülök a bot mögött, aztán a bot menne a vízbe, csak a nyeletőfék nem engedi, ez van feederen és hagyományos bottal is. :)

Új hozzászólás Aktív témák