Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
A Magyar Horgásztól nyert már valaki valamit közületek? Valamiért hónapok óta nem küldik az etetőanyagot,de a folyamatos zargatást már én érzem pofátlanságnak, mégiscsak "ingyen" kapok majd valamit (ha ideér valamikor).
-
dragonfx
veterán
-
vendingo
veterán
válasz dragonfx #16154 üzenetére
Ez egy viszonylag kicsi napijegyes tó volt, amit meg lefelejtettem, hogy afrikai harcsa volt amiket a parttól fél méterre már lehetett fogni.
Azért bírtam ilyen jól, mert sikerült távol tartanom a töklevelestől, a végén úszott be, ahol egyből szakadtam.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz dragonfx #16158 üzenetére
Match-el 16-18-as zsinórral rengeteget fogtam, csak kellett a hely fárasztani.
Egyszer a tóban lévő egyetlen szürke harcsát is megakasztottam (match 16-os zsinór), de nem voltam ellenfél neki. Lefeküdt a fenékre, néha úszkált kicsit, de mintha mi sem történt volna. Addig addig rángattam, amíg el nem szakadt a zsinór. Jó lett volna kifogni, 50 ezer ft volt a jutalom. 3 hónap alatt nem bírták kifogni
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Recon666
Közösségépítő
Én is holnap reggel megyek a körösre, majd meglátjuk mi lesz.
-
ati012
őstag
Ma voltam Földesnél a Keletin.
~ 1 óra spot keresés, és az eredmény: 1 törpeharcsa.
4 bottal 2-n voltunk.
-
Synaptic
senior tag
Holnap én is megyek a harkai tavakra . Az esőgúnyát is bepakoltam + ernyő . 1 match + 1 feeder megtámogatva sportszerűtlenül egy elektromos kapásjelzővel . Lesz ami lesz . Görbüljön mindenkinek
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Tudtok mondani nagyon kicsire (max 41cm) re összecsukható teleszkópos (de nem gagyi) horgászbotot? Nyilván nem várok tőle extrém teljes hosszt (1,5-1,6M bőven megfelel) Egyet sikerült beszereznem a Nyíregyházi KGST piacon ami pont belefér ebbe a méret tartományba kemény 800Ft-ba került de kicsit félek tőle és szeretnék valami minőségi ha lehet parafanyelű kis pöpec botocskát. A méret azért fontos, mert az autóban amiben utazom van egy ekkora méretű rejtekhely ahová befér, máshová nem tehetem sajnos és most hogy megjött a jó idő, néha ha csak pár perc erejéig de talán meg tudnék állni egy egy villámpecára domizni vagy hasonlók Köszönöm előre is !
-
Argos
őstag
Üdvözletem!
Egy kis nyári kikapcsolódást -netán pecálgatást.. - tervezünk a kiccsaláddal' (2 biztos, de lehet, hogy 6 fő) a Tisza tó (első sorban északi) partjára.
Kérdezném tőletek, hogy tudtok-e ajánlani valami jó kis parasztvityillót, apartmant - lényegében a kemping, hotel, szálloda kivételével bármit- ahova érdemes lenne lemenni. Hosszú hétvégére, esetleg egy hétre.
Szempont -de, nem feltétel- a tóhoz minél közelebbi elhelyezkedés, illetve lehetőleg különálló épület (gyk. a házigazda ne horkoljon az emeleten/földszinten este hétkor ), szabad strand a környéken....elmúlik...
-
Synaptic
senior tag
-
Gabbo
aktív tag
válasz Synaptic #16170 üzenetére
Szép zsákmány!
Mi holnap megyünk, kipróbálom az új szerzeményemet.
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
77Gabesz
csendes tag
válasz Bull Boss #16166 üzenetére
A Decathlonban láttam egy teleszkópos szettet. 4 bot (3-5 méteresek) egy kb 50 cm-es tartóban/táskában. Első blikkre nem a gagyi kategória volt....
Egy botra vetítve kicsit drágább, mint a KGST....de nem is kell addig menni érte.
Gabesz
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
77Gabesz
csendes tag
válasz ati012 #16175 üzenetére
Sajnos nem.
De 10 000 alatt kell, hogy legyen, mert nem hökkentem meg rajta s talán pont ezért nem emlékszem rá.
De a műintézmény telefonos vevőszolgálata eléggé jó ilyen célra. Ha van a szettből, meg tudják mondani az árát.Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
Synaptic
senior tag
válasz dragonfx #16173 üzenetére
Ez egy pici kb 1.5-2 hektáros tavacska Harkakötöny mellett bács-kiskun megyében .
Egyre jobban kedvelem a match botom + az orsóm .
Valaki járatos embert véleményére lennék kíváncsi a témában. Sok nagytestű halat vesztettem el tegnap (leakadtak). Ez lehet az miatt hogy túl kicsi volt a horog ? (12)
-
Gyerekek! Elképesztő votl a mai napom (a korábbihoz képest) 10h-19h (időjárás miatt csukázás mellett döntöttem a fenekezés helyett, úszós, élő hallal (kárász/sneci): összesen 8-9 kapás volt, 4 bevágás, ebből 3 csuka. Az első >1 kg-s/50cm-s, a második kb 40 cm-s volt, azt visszaengedtem.De a 3-ik csuka...: kb 2 újjnyi kárász volt a csali, ráment, bevágtam, nem akadt meg, de egyben votl a kárász, visszadobtam oda, azonnal megint neki ment a kárásznak, bebágtam, és megakadt, le 5 másodperc múlva lejött a horogról Megint ugyanoda visszadobtam, és megint azonnal neki ment a kárásznak Bevágás, és megakadt
A csuka nem félt a nagy csobbanástól sem, mert egész szerelék = 70 gs-r ólom + 35 gr-s úszó + csukázó stupek, tehát votl hangja a csobbanásnak...
Élményt volt fárasztani, de hamar megadta magát, 1-2 percen belül. Nem bírtam leszedni a 3ágú horgot, így rajta maradt a száján, rákötöttem egy kb. 40mm-s kötélre, lemértem, kb 4.6 kg-s volt. Aztán megcsináltam a csalit, bedobtam a vízbe. Gondoltam, hogy csinálok 1-2 képet róla. Megfogtam a kötelet, felemelem, erre ugrott egyet, és szétszakította a kötelet ( 2 perc sem kellett neki, hogy szétszakította...)Ez az ő műve:
Itt meg a másik tag:
Legközelebb már vasláncot viszem magammal
Tegnapi mérleg (2-3 órás pecázás gyerekekkel spicc botokkal): rengeteg sneci, 2 sügér, és 1 ismeretlen faj A snecik mai napi csúkázáson vettek részt. De azt tapasztaltam, hogy jobban szeretik a kárászokat. Lehet azért, hogy mert nagyon mozognak a kárászok (téli horgászatból megmaradt kárászokat betettem az akváriumba) ?!
Másik oldalon fenekeztek egésznap, de ahogy néztem, ők nem fogtak vmi szépet. Vki egész nap 1 kis keszeg votl, nap végén visszaengedte. Vki más egésznap meg a snecikkel szorakozott, sokat fogott belőle
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
fess
őstag
válasz FireFox1996 #16181 üzenetére
Nem elvágta a kötelet? Nyelettél mielőtt bevágtál? Kitartó egy jószág volt
-
De igen, elvágta a kötelet De így megérdemelte a szabadlábra helyezést
Mindig nyelettem minimum 5-10 másodpercig, volt, hogy többet is. Addig hagytam, amíg érzem,h ogy lehet bevágni (pl. nagyon elhúzza az úszót, teljesen eltűnik a vízfelszínéről...)
De volt olyan is, hogy hagytam nyelettni, és egyszer csak abba hagyta, és közben már letépte a csalit Tegnap is volt ilyen[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Recon666
Közösségépítő
Grat. Szépen elrágta a kötelet, na ezért rakom én szájbilincsre őket. Azt harapdálhatja napszámban.
-
zolynet
veterán
-
-
Recon666
Közösségépítő
válasz FireFox1996 #16187 üzenetére
Arról pedig nem szabadul ki
-
fess
őstag
válasz L_YKing #16183 üzenetére
De akkor legalább nagyobb volt, mint 30 cm
FireFox1996:én is ajánlom a szájbilincset,van több méretbe is,arról sose megy el a hal (ha bekapcsolod normálisan )
Ha nem esik,ma kinézek egy kicsit,2 hete volt telepítés,remélem hagytak nekem vagy 2 pacni pontyot...[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
-
dragonfx
veterán
Höl pecaztal?
Remélem a nagy nem ugrott vissza.
Csukat csak vasra.....
Fája napod volt tényleg. ;-)"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
válasz dragonfx #16193 üzenetére
RSD vízen.
Annyira nem fájt. Mert már nem tudtam, hogy mit csináljak vele a majdnem 5 kg-s csukával. Gondolkodtma, hogy menjen vissza a vízbe, vagy a haverokat kne flehívni, hogy csináljunk-e vmi bulit belőle Így segített a döntésemben
A halakat 2-3 kgs-ig még eszegetem, a fölött már nem szívesen fogyasztom őket
De élmény volt fogni őket. Fárasztásakor a nagy csuka nagyon akart bemenni a nádba, még szerencsém volt, hogy egy stégen voltam, és az kilóg a nádfaltól kb 1m-re, így tudtam megakadályozni<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
fess
őstag
válasz FireFox1996 #16194 üzenetére
sztem faja nap akart lenni
Holnap egy bottal én is csukázok majd, hátha lesz sikerem. -
Synaptic
senior tag
Csütörtökön a sok hülye rendőrnek munkaszüneti napja lesz (nekem is) . Kinézek az egyesületi vízre hátha ..
-
Steady74
Topikgazda
Sracok keresek a jovo het vegere kiado hazat/nyaralot valahol kis hazankban. A lenyeg, hogy vizparti legyen, elferjunk benne 4en, futes legyen a gyerekek miatt. Sajat steg vagy vizpart szinten jo ha van es a vizben sem hatrany ha van hal, ha sok akkor az kulon orom.
Olyasmi hazat keresek mint amiket Gyekenyesen adnak ki de ne legyen annyira zsufolt. Neztem a mori ezerjo tavat is de ott az emeletes agy miatt nem lenne jo a gyerekek miatt.
Ha van otlet ide is, pmbe is johet.
Elore is koszonom.
-
-
fess
őstag
válasz FireFox1996 #16199 üzenetére
asszem ezt a receptet még tavaly leírattam veled,már csak csuka kellene hozzá
Van egy nagy harcsás stupekem,akkor lehet venni kell kisebbet,én úszóra gondoltam,bár való igaz, bányatavon a stupek könnyebb megoldás lenne[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest