Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbo
aktív tag
Üdvözlet minden Horgász-társnak!
Szeretném a segítségeteket kérni. A napokban szert tettem 2 db Silstar EX50-es típusú orsóra. A működésük kifogástalan, külsejükön viszont meglátszik az idő vasfoga. Persze egyben vannak, csak itt-ott kopottak. Ha valaki szeretné küldök képet is.
A kérdésem a következő: Szeretném őket eladni, szerintetek mennyiért lehet meghirdetni őket?
Előre is köszönöm!
Gabbo
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Gabbo
aktív tag
Elnézést, nem tudtam már szerkeszteni. A huszonéves modellekről van szó.
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Igaz nem a jelenlegi témába vág a mondandóm, ezért elnézést kérek, de szeretném hozzáértőkkel megbeszélni.
1996 óta lógatok, szóval valamelyest konyítok a témához. Annyira mindenképp , hogy halat még ha egyet is, de fogtam minden horgászat alkalmával.
Anno nyár elején az egyik nagy horgászáruházban megakadt a szemem egy Shimano Joy Spin típusú boton. Akciós volt, 2500 forint!
A kasszánál fizetéskor kérdezte az eladó, hogy gumihalat, villantót stb stb, nem szeretnék e a bothoz. Mosolyogva mondtam, hogy minek az nekem, fenekezni fogok. A kollégájával együtt kinevettek, mondván ez a bot nem arra való.
Kérdeztem, hogy a békés hal, ha meglátja a kukoricát a horgomon akkor felkiált? Ostoba horgász, te pergető bottal fenekezel! A te csalidat vegye fel a nyavalya!
Mondanom sem kell számtalan pontyot, kárászt, keszeget kiemeltem már vele, persze nem pergetve.
Ennyit erről. Bojlis bot, pergető bot, fenekező bot. Ki mire használja.Régen ilyen nem volt, bementél a "Peca" boltba, vettél egy botot és örültél annak amit fogtál. Nem kellett se rod pod, se egyéb francos ingyom bingyom, mégis volt hal és van is!
Ennyit róluk, meg a ilyen olyan felszereléseikről. Hála az égnek a mai napig fogok fenekezve pontyot még harcsázó bottal is.
-
Gabbo
aktív tag
Igen, kevesebb kapás van, ez tény. Anno még 40-es damillal és bitang horgokkal emeltük ki a pontyokat. Akkora volt a horog( a méretét már nem tudom, nem kellett tudnom ) hogy ráment 5-6 szem kukorica gond nélkül és felvette a méreten aluli potyka is.
-
Gabbo
aktív tag
válasz Peat;) #10680 üzenetére
Igazad van, sajnos. Ha megtehetném, akkor se költenék százezreket horgász felszerelésre. Sima leszúró, egyszerű kapásjelző aztán had szóljon.
Az etetőhajó egy vicc! Valaki ezzel teletömi a zsebét, mert a sok antitalentum megveszi.
-
Gabbo
aktív tag
válasz mickemoto #10683 üzenetére
Nekem is fontosabb szempont maga a kikapcsolódás, a jó levegő és a nyugalom.
Ki nem állhatom a horgásztavaknak nevezett pocsolyákat. Velencei tóra szoktam járni, ott is a nyugalmasabb helyeket keresem. Inkább gyalogolok az autótól 20 percet, nehogy valami degenerált hobbihorgász mellett kelljen ülnöm.Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Ma voltunk öcsémmel a Hárosi öbölben.
Csak ajánlani tudom mindenkinek! Szép környezet, nem ülnek bele a szádba, van hely bőven.(Itt jegyzem meg, hogy nem vagyok oda a horgásztavakért, Velencei tó, Hárosi öböl és kifújt.)
A fogás: 11 ponty, persze tilalmi időben , 6 kárász, 15 törpeharcsa és 1 csuka!
A csuka az öcsém érdeme!
Jó horgászat volt!
Apropó van két eladó rablózó bot amit el szeretnék adni, ha valakit érdekel klikk ide
[ Szerkesztve ]
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Kedves Horgásztársak!
Szeretnék kérdezni valamit, de nem szeretnék senkit megsérteni! Kérlek szépen Titeket, ne haragudjatok a kérdés miatt, mert nem kötekedésből kérdezem!
Mi a jó a Kána tóban? (Itt jegyzem meg, voltam már ott.)
[ Szerkesztve ]
-
Gabbo
aktív tag
válasz dragonfx #12652 üzenetére
Köszönöm a választ.
Én 17 éve horgászom. Általában Velencei Tó, Hárosi-öböl.(Hunyadi-Baross).
Mikor voltunk a Kánán, engem zavart a nyüzsgés. Számomra a horgászat a nyugalmat jelenti és ezért is szeretek horgászni.
Nem szeretem ha beleülnek a számba, megmondják, hogy merre dobáljak nehogy keresztbe akadjunk. Nem kerített hatalmába a "húshorgász" mentalitás, 1 keszegnek is ugyanúgy örülök, mint 15 pontynak.Hátulütője is van a dolognak. Nem jutok el gyakran horgászni, maximum hetente egyszer. De ha lemegyek jól érzem magam.
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen keszegek örvendeztettek a mai horgászat során.
-
Gabbo
aktív tag
válasz dragonfx #12698 üzenetére
1,4 kg a súlya.
A helyszín, a Hárosi öböl, Hunyadi félsziget. 6-os főútról megközelíthető, Budafoknál.
A fotó egy Lumia 920-al készült.
Fenekezve sikerült horogra csalni, csontival. Második dobásra már jött is. Átlagos kapásnak indult, húzogatta a picker végét. Amikor bevágtam azt hittem valami kisebb társa, tíz méter után kezdte felfogni, hogy valami baj van és megindult, de kint volt pár perc alatt!
-
Gabbo
aktív tag
válasz Grillo #12709 üzenetére
Hárosi Öböl.
Horgászati szempontból két részre osztható:
1.: Baross Gábor HE a holtág befolyó része.
2.:Honvéd HE a holtág végénél lévő Hunyadi félsziget.A Honvéd talán azért jobb, mert a Hunyadi félsziget több horgászhelyet biztosít, a Baross pedig inkább csónakkal rendelkezőknek kedvez, főleg áradás idején.
Budapest 22. kerületében található a öböl. A 6. számú főút felől mindkét egyesület horgásztanyája megközelíthető.
A napijegy mindkét egyesületnél 2000 forint. Éves jegyet általában csak a Baross-nál lehet váltani, a Honvédnél csak kihalásos alapon van tagfelvétel, bár most ott is szabad regisztráció van, melynek egyetlen hátulütője, hogy az éves jegy ár mellett halasítási díjat kell fizetni, ami így 60000 forintra rúg! ( Ezt ma mondta a halőr, de a halasítási díjat csak az új tagokra róják ki.)
Én mindkét egyesületet ajánlom napijegy szempontjából, bár a Hunyadira szoktam járni.
-
Gabbo
aktív tag
Nincs valakinek valami jó kukorica receptje? Takarmány kukoricából.
Kollégám szülei termesztenek, vettem tőlük 50 kilót. 25 szemes, 25 darálva.Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Gabbo
aktív tag
válasz Recon666 #13146 üzenetére
25 kiló ebből is, meg abból is. Nem írtam a súlyt, elnézést.
Bár ebből születhetett volna egy új fogalom! 25 szemesnek nevezzük azt a kukoricát, amit Marika néni szemezés közben 25szem/s sebességgel távolít el a kukoricacsőről.
[ Szerkesztve ]
-
Gabbo
aktív tag
válasz Recon666 #13148 üzenetére
Kipróbálom majd én is!
Akitől gyerekként tanultam horgászni mindig maga készíti az etetőanyagot. Mint egy varázsló a kondérnál. Azt monda, hogy a legfontosabb összetevő a pálinka. Ennek aránya 10 kg etetőanyaghoz 0.5 liter!
Sukorón van a telek, 3 kilométerre a parttól. Ezalatt a rövid táv alatt annyira átitta a kocsi a varázs etetőanyag illatát, hogy Józsi bácsival a rendőr ötször fújatta meg a szondát igazoltatásnál!
De halat mindig fog az öreg.
-
Gabbo
aktív tag
válasz Synaptic #16170 üzenetére
Szép zsákmány!
Mi holnap megyünk, kipróbálom az új szerzeményemet.
-
Gabbo
aktív tag
válasz zolynet #16230 üzenetére
Egy kis infó a Barossról. Azzal tisztában kell lenni, hogy a horgász igazolványba általuk beragasztott bélyeg nem eredeti mohosz bélyeg!
Tehát az ilyen jeggyel érvényesített engedély birtokában nem lehet más vízre éves területi engedélyt váltani!Aki azt hiszi, hogy csak okoskodok: gyerekkorom óta horgászok a Hárosi öböl területén, csak éppen a Honvéd HE területén( ugyanis az öböl 2 horgászegyesület kezelése alatt áll).
A Campona bevásárló központban található Energofish üzlet is a Baross által kibocsájtott jegyeket árusítja és ők is alátámasztják a fent leírtakat.Vizsga téren nem tudom, hogy korrektek e, hála az égnek 16 éve 14 évesen levizsgáztam.
-
Gabbo
aktív tag
Kedves horgásztársak!
Szeretnék popup bojli ügyben segítséget kérni. Az lenne a kérdésem, hogy az előkét lesújozzam e a horog mögött, mondjuk 5 centire, vagy érdemes meglebegtetni az egészet? (15 centis előkét használok.)
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék swinger kapásjelzőt vásárolni. Milyen modelleket ajánlotok?
-
Gabbo
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! A láncos megoldás tetszik, a fox utánzat is jó, de nem venném hasznát. Nincs elektromos kapásjelzőm, nem szoktam elkószálni vagy elaludni a sportszerűség elve miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest