Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz #27813376 #90158 üzenetére

    "Hatótáv 1500m"

    Ennyit a xenonom se tud, pedig Osram Nightbreaker. :DDD De a Velotech megoldotta 3db 1W leddel. ;]

    Solarstorm biztos jól világít, de nekem ez a külső akku pakk nem jön be, és nem is bízom bennük. Nem egy életbiztosítás, és csak 1x kell kigyulladnia, amikor nem vagyunk itthon. Olcsó, jól világít, bár használat közben biztos forrósodik lámpa oldalon és aksi oldalon is.

    Tehát a fényerő egy dolog, nekem számítanak azok a fejlesztések, és a biztonság amennyivel drágább egy márkásabb lámpa, fényerőtől függetlenül.
    A kínai elektronikában nem nagyon hiszek, és ezekhez a nagy teljesítményű lámpákhoz ez elengedhetetlen.
    Rengeteget rendeltem az Ali-ról eddig. Amiben elektronika van, iszonyat instabil. A ledek (autóhoz), mozgásérzékelős wc kagyló világítás (gyerekeknek). Ez utóbbiból 2db rendeltem, az első 3 hetet működött, a 2. 1 hetet. A ledekre annyit költöttem, hogy már kijött volna egy Lumina 950 Boost + Sentinel is belőle, mire megtaláltam azt a minőséget, amit kerestem. Itt nem 1-2 dolláros tételekre kell gondolni, hanem 30-40 dollár/pár ledekre, és nem garancia az ár a minőségre. Meg lehet találni, de rengeteg pénz, és kísérletezés.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák