Új hozzászólás Aktív témák

  • blaca83

    őstag

    Sziasztok!

    Bicikli vásárlás előtt vagyok és a tanácsotokat szeretném kérni. :R

    Eddig egy KTM Ultra 3.29-es (48cm-es váz) bringát használtam közösen a párommal, mert szinte egy magasak vagyunk és felváltva tudtunk menni, ki mikor ért rá sportolni.

    Most lett egy kis pénzem és vennék még egy bringát magamnak. ;]
    Tetszett a KTM és első körben abban gondolkodtam, de több ismerős lebeszélne róla. 2-3-an is azzal érveltek, hogy ugyan azért a pénzért például Merida-ból komolyabb felszereltségűt kaphatnék. :U

    Összességében max. olyan 200-at tudnék szánni a fejlesztésre és ebből szeretném kihozni a legjobbat.
    184 cm vagyok és ezért 19-20"-ban gondolkodtam, 48 cm-es vázmagasság környékén. Kerékméretben 28-29-es modelleket nézegetek és szeretnék állítható teleszkópot + hidraulikus fékrendszert.

    Legfőképpen kb: 80%-ban városban,munkába járva használnám, de mivel pécsi vagyok a "Mecsek hívását meghallva" fel szoktam menni az erdőbe is.

    Milyen márkát ajánlanátok ezekkel a feltételekkel és milyen felszereltséggel? :U

    Tudom,hogy a jó állapotú használt lenne a legjobb, főleg magánszemélytől. Ár/Érték arányban azzal járnék a legjobban.
    Félek a "használt" dologtól, mert sokan foglalkoznak azzal, hogy külföldről behozott bringákat felújítanak és továbbadják amivel nem is lenne gond amíg egy korrekt dologról van szó.
    Több helyről viszont azt hallottam vissza, hogy vigyázni kell a dologgal, mert nagy"mutyizás" megy a bringákkal. Könnyen bele lehet futni nagy csalódásba és ezért inkább az olyan új gépet javasolják a barátok ami mondjuk tavalyi modell és az alapárhoz képest jelentős kedvezménnyel meg lehet venni....!

    Köszi előre is a segítséget! :R

    A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

Új hozzászólás Aktív témák