Új hozzászólás Aktív témák

  • Def26

    félisten

    Üdv.

    Kicsit elbizonytalanodtam ezért gondoltam rákérdezek és a segítségeteket kérem. Országúti bringát keresek és a mérettel van gondom. 181cm vagyok, a belső lábhossz magasságom 82cm. Eddig egy 57 -es Cannondale six -m volt aminél kicsit nagynak éreztem a vázat, kb. 2-3 óra után elkezdett zsibbadni a vállam és a hátam.
    Bent voltam egy bianchi boltban ahol az eladók lemértek és véleményük szerint nekem az 57 -es vázméret kell. A kép alapján ez 54 -es méretet jelenthet? Ahogy utána olvastam a vázméretek hagyományosan a nyeregcső hosszából adódik, ami ugye a hajtóműcsapágy középpontjától a nyeregvázcső tetejéig mért távolság. Ez bianchiéknél az AS méret, viszont a kerékpárokat az A1 szerint méretezik és árulják.
    A boltban ráültettek egy A1 szerinti 57 -es méretre és tökéletesen éreztem rajta magam (ez normál méretben ugye csak 54 -nek felel meg).

    Ha egy normál kalkulátorba írom az adataim akkor meg az 56 -os méretet dobja be a rendszer (középcsapágy közepe-nyeregcső hossza).

    Ha biciklit szeretnék akkor szerintetek milyen méretből válasszak? Még egyszer a méreteim, 181cm magasság és 82cm belső láb hossz. Nem annyira a papírforma érdekel,inkább a saját outi beállításotok a méretetekhez képest. :)

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Új hozzászólás Aktív témák