Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    lenne itt egy hipochonder kérdés is, tudom átalában az ilyenekre már választ se kapok de hát jöjjön:
    szóval az normálisnak számít, hogy eddig csak 1-2 ér huzzadt ki az egész lábamon jól láthatóan végig, de most a vádlimon 2 újabb ér is elkezdett kiduzzadni bicajozás közben-után. Szóval ez a dolog leget egézségügyi okok maitt, vagy szimplán a sportolás "mellékhatása". Nem mondom jól mutat a dolog menő meg minden, csak ne hogy az legyen hogy ez valami rossz miatt jött ki.

    Másik dolog: mi nevezhető igazán jó bemelegítésnek? 1-2 hete volt hogy 3-4 órán át kellet gyalogolnom 25 kilómétert munka közben, hordozni ezt azt megállás nélkül és totál azthittem hogy elfáradtam nem fogok birni bicajozni, erre mit tapasztalok? jobban bírok tekerni mint ha csak simán felkelnék otthon nyomnék pár dreppet meg nyujtást. Szóval 25 kilóméter gyaloglás után még 2x jobban bírom taposni a pedált mint rendesen.
    Amúgy nem igen szoktam bemelegíteni megmondom őszintén mert elég sokat gyalogolok mielőtt bicajra pattannék, de ha megtaposom a pedált érzem rendesen hogy a combom mintha hideg lenne meg benne a vér is ahogy kering. Komolyan mondom bicajozás előtt kondiba fogok menni lábazni és csak úgy tekerni.

    (#64807) t1:cube cipőm van, 43 mas a lábam 44-44,5 ös a cipő azthiszem. De kényelmes is, a lábam se jár ki belőle. Boltban az eladó mondta is hogy nagyobb kell mint a rendes cipő méret mert a lába azért megduzzadt tekerés közben meg minden.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák