Új hozzászólás Aktív témák

  • geza844

    aktív tag

    Sziasztok! Végre elkezdtem újra! :) Legalább 8 éve nem tekertem már, azóta feljött jó sok kiló, most több mint 110kg vagyok, de ma végre bringával jöttem melózni, ami ~11km. +4 °C volt csak mikor indultam, és az út tartott vagy egy óráig, mert jelenleg 0 kondícióm van, dehát valahol el kell kezdeni.

    Jól le is izzadtam, pedig igyekeztem okosan felöltözni (Decathlon-os aláöltözet, amire 0 °C volt írva + vékony pulcsi + softshell), de úgy látszik legközelebb a pulóver helyett vehetek pólót is. Durva, hogy mennyire nem kell vastagon öltözni...

    Amúgy ma reggel voltam Decathlon-ban, és volt 1990 Ft-ért hosszú ujjú aláöltöztet akcióban, amit nincs fennt neten, szóval érdemes benézni. Meg még ezt a kesztyűt vettem, és elég jó, pont nem is fázott, meg nem is volt melege a kezemnek.

    Megvettem a Zéfal pumpát is, kicsit munkásabb vele fújni, mint gondoltam, de azért jó cucc szerintem. A "kicsit lapos" állapotból az "egész kemény" állapotig (bocs, nincs rajta nyomásmérő) 50 fújás kellett.

    Szinte végig tudtam tekerni, csak lámpáknál, meg orrot fújni álltam meg (most már tényleg ki kell vizsgáltatnom az allergiám, mert ez így nem állapot, hogy tekerés közben állandóan meg kell ezért állnom...), de azért ha folyamatosan mentem is, nem voltam egy szélvész... de majd fejlődök.

Új hozzászólás Aktív témák