Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Rottweiler89 #47145 üzenetére

    Annak néz ki, de azért lehet érdemes lenne ellátogatnod egy jobban felszerelt kerékpár boltba, hátha tartanak ilyet. Vagy mérd meg pontosan, hogy neked mekkora kell és úgy rendeld.

    (#47176) fpeter07: Azért nagyon nem mindegy milyen terepről és milyen montiról beszélünk. 40 felett terepen menni, nem feltétlenül nagy kaland, persze nem kezdőknek, hanem tapasztalt montisoknak. Van olyan terep ahol az 50km/h nem veszedelmes, míg máshol még a 30-hoz is elég ügyesnek és bátornak kell lenni. Hármashatárhegyről lefelé, nem durva, olyan közepes terepen 50-60 között szoktam jönnni. Én ezt nem érzem veszélyesnek, barátnőm, pár ismerősöm meg bolondnak tart. :)
    Sok gyakorlás, megfelelő kerékpár és persze kell egy kis bátorság, bevállalósság is. Van olyan ismerősöm aki szintén a 90-es évek közepe-eleje óta montizik, de annyira nem mer lefelé jönni, vérmérséklet kérdése is. Amit kerülni kell, az a tapasztalat nélküli bevállalósság, túlzott vakmerőség, ezekből vannak a legnagyobb perecek és legnagyobb sérülések.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák