Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Ringman #291745 üzenetére

    Az a baj, hogy a Flat Mount leginkább outikra lett kitalálva, így oda nem is kellett sosem adapter. Pár (váz)gyártó elkezdte erőltetni MTB-re is (pl. Cube), így már kell az átalakító adapter, mert nem fog minden fék gyártó majd külön Flat Mount MTB változatot csinálni (bezzeg MT200-ból van :D ). Így kellő tapasztalat híján nincs is sok értelmes adapter FM-ra.

    A régi IS-ről Post Mountra sem mindegy milyen gyártó melyik fékjéhez rakja az ember, így én is például a Shimano fékhez csak is Shimano adaptert vettem, nem akartam kísérletezni. Amúgy is olcsón kapni akár logó nélkül OEM változatban. Amikor én vettem még nem volt, így nekem 4ezerbe került a Shimano logó. Asszonyéra egy ezresbe került csak. :D Egyet meg adtak az MT200 hátsó fék mellé.

    A gravel terén káosz van még, útkeresés, így van amelyik FM van amelyik PM, bár inkább az előbbi a gyakoribb. De legalább van horror áron GRX FM fék. ;]

    nismoka: A Soudal azért lenne nekem jó, mert itt a városomban több helyen kapni és olcsó. Viszont idegesítő lenne a gyakori kenés. Igaz este ráérne a csöpögtetés, lenne ideje megdermedni reggelig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák