Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Friczy #288442 üzenetére

    Az néz bele a tükörbe, akinek vaj van a fején.

    Igen, egy kib*szottul birka nemzet vagyunk, akik hozzászoktak hogy nincs negatív visszajelzés, hogy minden jó szarul csinálunk, a mesteremberek átbaszhatnak, félmunkát végezhetnek, de útfelíjítástól kezdve bármit mondhatnék.
    Nincs visszacsatolás, nincs számonkérés, így nő fel a következő generáció is!
    Adok annak, aki beneléz a tükörbe. Aki normális, azzal normálisan beszélem meg, van olyan is. Van aki felrakja a kezét ezután, bocsit kér. De akinek az kell, beverem a képét is ha nagyon kekeckedik (ha tudom).
    A bepofátlankodókat is mindig beengedik, akkor miért ne tegye meg újra és újra? Lassan az a hülye, aki nem megy nagy gázzal a sor elejéren.

    Több ismi tükröt is letöri (városban) ha volt valami kontakt, én csak verbális/gesztus szintű visszajelzést adok.

    Volt többször olyan mikor kipattantak (akár többen) az autóból, szerencsére ütlegelésig nem fajult sosem. Egyszer kishíján lett haddelhadd, olyan szinten veszélyeztetett minket és köcsög volt, hogy terveztem kamatoztatni az oroszoknál szerzett tudásom, de a picivel a hátam mögött és nejemmel mellettem inkább nyeltem kettőt; pedig simán össerugdostam volna a cingár srácot a nehezebbik túrabakanccsal ami rajtam volt.

    Eredendően pozitív tapasztalataim vannak azzal, hogy mindig visszejelzek/kérdezek. Nyilván, vannak akiknél ez inkább olaj a tűzre, de egyszer a normálisabbak kedvéért kell továbbra is hogy egyből rendeződjenek a dolgok ha lehet, másszor a f*szparasztoknak sem jó érzés, azaz talán használ is.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák