Új hozzászólás Aktív témák

  • Random5400

    újonc

    válasz Fall-N #271672 üzenetére

    Decathlonba vettem meg végül a Riverside 920-at, elvileg 0km-es.
    Visszamentem ma, mert megérkezett a sárvédő. Gondoltam 2 napja hoztam el, mi gond lehet belőle megkérem őket, hogy nézzék már meg.
    Amikor vettem, mondták, hogy felteszik a sárvédőt is, mivel külön kellett megrendelni, mert pont nem volt nekik, de mindenféleképen kerékpárral menjek, felteszik. Így is tettem, de most egy másik eladó, volt aki elzavart, hogy itt nincs azonnali szervíz.
    Mondjuk a stílus nem tetszett, de végülis eredetileg magamnak akartam felszerelni, hogy kicsit bekoszoljam a kezem, szóval nem is nagyon akartam beleállni, inkább az zavart, hogy óriási dobozban adták, kézben meg nem tudtam elvinni.
    Mindegy azt nagy nehezen végülis megoldottam, utána kérdezem, hogy meg-e lehetne nézni a nyomást a villákban? Nekik nincs pumpa, menjek ki Budaörsre.
    2/0, most egy picit mérges lettem a Decathlonra, de az is lehet én értettem félre valamit és az én hibám.
    Bementem végül egy kerékpár szervízbe, de ott sem szolgáltak túl jó hírrel. Viszont kicsit kiengedett, meg beolajozta, teljesen korrekt, volt emberileg.
    Most próbálgatom pár napig, megnéztem a gyártó oldalát mi kellene, hogy legyen a psi (65-75) aztán lehet nézek egy ilyen pumpát.

Új hozzászólás Aktív témák