Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz dom1n0 #266512 üzenetére

    Társaság nehéz eset, amúgy két szomszédom is bringázik, de mindkettő magának való, ahogy én is :D Ez a leszólítósdi sem annyira az én világom, de majd ki tudja, mit hoz a sors. A sík már nem fejleszt igazán, távolságra nem lőttem, de a szombati 35 km-es vidéki tekerés után sem fáradtam el annyira, hogy ne mehettem volna el még többet, csak ott is lejárt az időm. Féligmeddig ezért is tolom, mert asszony hazaér este fél 7-kor, és utána van időm elmenni. Vagy szombat-vasárnap délelőtt. Szóval sokszor van mondjuk 1-2 órám, aztán annyi, és ahhoz választok távot.
    A mászáshoz nekem nem nagyon kell mennem sehova, hacsak nem 10 km-es emelkedőket akarok, de edződni jók a környéken azok a 2-3 km-esek is. Ott még bőven van hova fejlődnöm.

    #266513 lsebestyen: a környékünkön nehezebb nyugis síkot találni, mint dombokat. Vannak ilyen városon kívüli bringás "körök", csak jó időben tele van kutyással és gyalogossal, és nem lehet menni. Az az oda-vissza itt van 5 percre tőlem, és ideális volt erősödésre és fejlődésre, amíg a dombozás nem ment, de most már csak heti 1-2x van, mert unom. Mostanában már inkább kerekezek a városban meg a környéken, és elmászkálok új helyekre is. Van mit feltérképezni bicajos szemmel, és vannak szép helyek is. Nálam is a Karoo óta van ez, mert végre nem kell attól félnem, hogy eltévedek. Bár a dög nem értem miért, de sokszor országútra tervez, amikor mellette ott a szervizút a bicajosoknak. A kocsiba berakom nálam talán jövőre lesz, bőven van még mit kimerítenem a környéken, jövőre a célom a 100 km-es "túra".

Új hozzászólás Aktív témák