Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Rat.Sand #264617 üzenetére

    A Tektrok nem jók, és még enyhén fogalmaztam. A legtöbb BikeMag tesztben is írják, hogy akármelyik Tektronál jobb az MT200 is. Csak nagy OEM gyártók, így előnyben vannak. Lásd rengeteg féket szerel a Decathlon is tőlük. Pedig lenne know-how, mert motorokra (sportmotorra is!) gyárt féket a Tektro, ott meg nincs olyan, hogy 200 km/h-ról nem elég erősen lassít a fék.

    TRP-vel nincs tapasztalatom, lehet azok erősebbek, de árban nem érik meg az árukat az biztos. Egy Tektro Auriga alap fék árán kijön egy Shimano MT401+MT410 szett.

    Khelben: én mentem többet os Tektro fékkel, nem győzött meg. Szerelés szempontjából pedig könnyebb egy hidraulikus tárcsaféket szerelni, mint a mostani szar minőségű V-fékeket. Normális minőségű V-fék már ritka, mert alapból már csak low-budget kategóriában szerelnek már csak. Azokra meg Saccon, meg egyéb vackok kerülnek. Azokkal meg kell küzdeni, hogy egyszerre nyomják a felnit, olyan szar a rugó bennük.

    fulton: Nem rosszból írtuk, csak nem próbáltál még erős hidrós féket. Ezért van az, ha valaki megszokja a jót, utána már minden szar lesz neki. Ezért szólják meg az MT200-at is sokan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák