Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz gordonfreemN #244832 üzenetére

    A lámpaszett meg a sebességmérő felhasználás függő. Ha csak azért kell a világítás, hogy észrevegyenek meg ne baxon meg a rendőr, akkor akár az aldis is jó lehet. Ha gyakran mész sötétben, közvilágítás nélkül, és fontos, hogy te is láss, akkor érdemes olyat venni, ami szórja is a fényt, megvilágítja előtted az utat, de nem vakítja a szembejövőket sem. Alis is jó lehet, nekem most ilyen [link] van, bevált. Hátul ilyet [link] használok ( nem Alis ), ez is nagyon jó, sokáig bírja egy töltéssel, csak itthon már nem nagyon lehet kapni a 100 lm-es típust.
    A sebességmérőnél megint neked kell eldöntened, hogy mire van szükséged, és mennyit szánsz rá. A gps alapúak szerintem akkor is jobbak, ha nem akarsz túl komoly cuccot. Ha nem kell komolyabb navigáció, egy alap Bryton [link] vagy Sigma [link] is elég. Alin is találsz hasonlókat [link] , bár ezeknek a nagy részét én inkább kihagynám.
    8 sebességes XT váltót/kart már nem hiszem, hogy kapnál. Használtban ugyan van [link] , de szerintem ezekkel már nem éri meg foglalkozni. Ha mindenképpen cserélni akarod a mostanit, szerintem várd meg a Cues-t, de az is 9 sebességtől indul, szal sort is kellene majd cserélned.
    Sárvédő lehet pálcás, ami mindig a bringán van, meg olyan is, amit pár mozdulattal tudsz fel-leszerelni, neked kell eldönteni, milyet akarsz.

Új hozzászólás Aktív témák