Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz jjeahh #222507 üzenetére

    +MPowerPH...az baj az, hogy ez átlagember számára megfoghatatlan, vagyis a mérlegen és néhány balesetes váztörésen kívül mérhetetlen a vázak közötti különbség, így mindenki azt érez amit akar(itt mindig az jut eszembe, hogy 2,35"gumi/1,7barnyomás/100mm rugóút mellet is agyonrázva mennyire nevetségesnek érzem a karbonvilla kiegyenesíti az utat féle megnyilvánulásokat), ráadásul a tesztek zöme anyagilag érdekelt indíttatásból születik.
    Bár készülnek minden újítás térnyerésekor a szokásos "még ne temessük" cikkek, az alunak is tulajdonképp befellegzett, hisz csak gondoljunk bele, hogy már a lánckerekeken, láncon és a gumikon kívül lassan mindent legyártanak karbonból, mely tulajdonképp a high-end szinonímája lett...hol lesz itt még helye az alunak?! :F A fő előny pedig továbbra sem a súly, hanem az anizotrópia amit a karbon jelent és amit egy izotróp fémnél a legfantáziadúsabb marketingnevű hegesztési technikával sem lehet elérni. Persze ott a piaci niche a karbontól félők (nem rég még én is az voltam :D ), a maradik, a nosztalgiázók, a régi vágásúak, a sötét zöldek (bár állítólag az alu újrahasznosítása ellenére is szennyezőbb bányászása miatt :F ) stb. részére akiknek mindig lesz titán, alu, acél meg még ki tudja milyen váz.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák