Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #181391 üzenetére

    Ja igen, bocsi, félreolvastam, épp egy sz@r formula fékkel szívtam, és meló közben beleolvasgatok a fórumba. :) Hát végül is lehet szenvedélynek nevezni, bár inkább úgy fogalmaznék, hogy én a Trail/Enduro MTB-ot tekintem szenvedélynek, és mivel ebben a kategóriában úgy gondolom az E verziónak több értelme van, így részben a pedelec is a szenvedélyemmé vált az évek alatt. Viszont ha a MTB kategóriában ez nem terjed el, valószínűleg nem érdekelne, egy villany trekking nem annyira mozgatna. :)

    Érdekes amúgy, annak ellenére, hogy micsoda vérre menő kommentháború tud kialakulni az analóg vs pedelec közt, nem csak itt, bármely fórumon, ahhoz képest komoly versenyzők meglepően nyugodtan és pozitívan tudnak megnyilatkozni a témában. Míg sima hobbisták és olyanok akik eddig nem sok mindent tettek le az asztalra sport tekintetében, azok meg kikelnek magukból. Munkámból kifolyólag ismerek jó pár versenyzőt, kollégáim között is akad olyan ember aki 20 éve XC versenyző, elég komoly hazai eredményekkel, 3-szor teljesítette a Salzkammergut A távját is, ennek ellenére tökéletesen érti és pozitívan nyilatkozik pedelec témában, vagy említhetném Vas Balázs-t, igen Vas Kata Blanka bátyja, őt is jól ismerem, együtt is szoktunk dolgozni. Érdekes módon tőle sem hallottam még ledegradáló szavakat pedelec kapcsán. Érdekes jelenségek ezek. :)

    #181399 sebgutkopf Szerintem jól döntöttél, beszéltünk is ennek kapcsán. Capra-val mellé lőni nem lehet. Nagyon jó gép, ár/értékben talán az egyik legjobb választás. Hány centi vagy? Én is eddig M-el mentem mindig, de a következő L-es lesz.

    #181349 f4lcon A Stereo 160 az csak 27,5"-es kerekekkel elérhető, a Stereo 140 viszont 29"-es, S mérettől felfelé, de az még rövidebb mint a 160-as.
    Természetesen én nem akarom leszólni a Cube-on a Horst-Link-et. A Meridám is ilyen volt és az is egy nagyon jó gép volt. Viszont mentem már Nomad-al, nekem az komolyabb cuccnak tűnt. Kb hasonló mint egy csúcs Fox és RS villa közti különbség, jó az RS, de azért a Fox az Fox, érzékenyebb, kicsit jobb mindenben. És a kinézet mellett sem lehet elmenni szó nélkül, a Santa Cruz ezerszer jobban néz ki, legalább is szerintem. Geometria is sokkal agresszívebb. Nekem jobban bejön, persze ennek megvan az ára. Illetve a Santa Cruz-ban minden csapágy az alu linkben van, a karbon vázban nincs csapágy, így a cseréje sem jár olyan kockázattal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák