Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    válasz jjeahh #170946 üzenetére

    (#170945) CragON : nem csapatom, hegyi terepen még nagyon zöldfülű vagyok, de legfontosabb a biztonság, így lehet végül olyan lesz majd.
    (#170946) jjeahh : :R
    (#170950) ZolkoW : na ezt én is jól megjegyzem :).
    (#171067) itouchfan: mi a kiszemelt ;] ? PayPal-t csinálj, én rengeteg (igaz kisebb) rendelésem árát kaptam vissza így ebay-en, plusz múltkor alltricks-en is - annyi, hogy arra figyelni kell, hogy a kártyakibocsátó vagy a paypal árfolyamát használod vásárlásnál, mert átlagban a paypal-é rosszabb.

    A topikban jókat olvastam a Merida Concept Store-ról, hogy ott van lehetőség bringákat kipróbálni. Most ők hogy állnak készlettel, van esélyem több bringát kipróbálni? Mert játszok a gondolattal, hogy a Kisalföldre kellene valami koskormányos gép.
    És mivel koskormányos gépen még nem is ültem, jó lenne tudni a méreteket (az extrás méricskélést megcsináltam az összefoglalóban, az 53 cm-t ad ki, a bikemag oldal kevesebb adatból 54-55öt a 177cm magasság, 80cm körüli átlépőhöz, bár utóbbiban sose vagyok biztos a mérésnél, hogy mennyire kell a nyereg hatását szimulálva "felnyomni" - nem röhög - a könyvet/rudat).

    A Shimano Deore szinttel egész jól elvagyok montin, annak a Tiagra vagy a 105 felel meg inkább? Csak hogy miket nézegessek.

    [ Szerkesztve ]

    Flickr: https://bit.ly/2wtfNl5 || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák