Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • StLui

    veterán

    válasz Hasaggymeg #139738 üzenetére

    Én kicsit befürödtem az olcsó 4 garnitúrás vásárlással. Sram guide R-be való, 2000 Ft volt per szett, és alig akar átmenni a csavar a rugó "nyakán-fején" lévő lyukon, most pl a fúróval tágítanom kellett, mert kiszedve, csak a rugón sem ment át.
    Megnéztem az XT féms, hűtőbordás betéteket, azok kb bő felét kopták csak, de lehet fiam kevesebbet fékez :D

    Egy kis kalória téma.
    Március 15 óta számolom a kalória fogyasztásom, és a 2000-es irodai égetéshez képest 1700 körülit eszem, plusz amit az edzések miatta ehetek. Na most félpanziós szállásunk volt csoda reggeli svédasztallal, és szuper vacsival. Első 3 nap 4000 fölött sikerül kajálnom, utána 3000 körülire visszafogtam magam. Egy dekát nem híztam, annyit kivett belőlem a lefelé gurulgatás (Snowboardozásnál mindíg híztamk, igaz akkor nem is számoltam, és valószínű minden nap bőven 4000 fölött ettem akkoriban)
    Leggyakrabban használt pályát nézve, két körönként, majd két óra volt a megállások, liftezés, pihenés miatt, amúgy nettó 25 perc gurulás egy kör, szóval két körönként kávé, kaja szünet, és legtöbb 5 kör volt amit a fiam bírt, és én is csak kétszer mentem el a 6 napból plusz tekerésre utána.
    Itt az egyik ilyen, ott ezeket hívják naturaltrail-nek, amiken a fiammal jártunk azok meg a döntött kanyaros, ugratós shaped line-ok.
    Szokásos napi bringázás után indultam el erre a túrára, kissé kifáradtam a végére. Telibe vettem ameddig bírta a kamera, utolsó 10 perc nincs sajnos, pedig elég jó rész volt, mászós nagyrészt, de nem sok szinttel azért ott sem persze. Csak a megállásokat vágtam meg, és néhány kisebb bukta utáni nem YT kompatibilis szóhasználatomat :D

    Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

Új hozzászólás Aktív témák