Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz Hasaggymeg #133981 üzenetére

    Köszi!
    Mi a gond a 26" kerékmérettel?

    Illetve nem tudom, mit értesz pontosan terepezés alatt. Nyilván mennék terepen is mondjuk 50%-ban, de ahogy írtam is, durvább utak vagy komolyabb lejtőzések, csapatások nincsenek tervben. Azzal tisztában vagyok, hogy ez a kezdő kategória, de nem akarok gagyit venni attól függetlenül. Mint írtam régebben is, egyelőre csak elkezdeném, aztán meglátjuk, mennyire "szippant be" a dolog (most nagyon rá vagyok pörögve). Egy olyan bringát szeretnék, ami kiszolgál 1-2 évig, ha nem kap el a gépszíj, komolyabb bukó nélkül eladhatom, ha meg elkap, akkor pedig alkalmas arra, hogy megtapasztaljam, esetleg melyik irányba mozdulnék tovább, és melyik irányba fejleszteném a cuccost.
    Egyébként mi a gyenge pont ezeknél a kerékpároknál? Gondolom a rugózás és a hajtás-váltás, illetve a kerekek amik leginkább a szűk keresztmetszet lehetnek komolyabb terepes használat esetén, ugye?

    Egyébként ahogy írtam, alapvetően használt játszik, de megnéztem a modelleket, amiket linkeltél. Ha ezekből esetleg egy régebbi évjáratot sikerül kifogni jó állapotban (pl. Cube Analog Comp) akkor az jó lehet?
    Illetve erről a Superior XC 859-ről elég kevés fellelhető anyag van a neten, annak ellenére ahogy írtad, jó választás lehet?

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák