Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz 6030D #125726 üzenetére

    Persze a motiváció fontos, de mindenképpen tudnunk kell, hogy hol a helyünk. Ehhez meg csinálni kell valamit, hogy kiismerjük a saját genetikánk. Most ez lehet nagyképűen hangzik, de én már általános iskolás koromban tudtam, hogy erősebb vagyok mint az átlag. Ami nem azt jelentette, hogy bármilyen sportban jobb lennék, de kifejezetten erős izomzatom volt már alsó tagozatos koromban, úgy másztam kötelet láb nélkül, csak kézzel, amit a legtöbb osztálytársam 8-ban sem tudott. Magasugrásban, távolugrásban is állandóan suli rekordokat döntöttem. Pedig ezek a sportok annyira nem is igazán érdekeltek, csak csináltam mert ez volt a feladat.
    A bodysport is jól ment, sokan akartak a versenyzésre rábeszélni, mert volt hozzá genetikám. Tömegezés alatt olyan száraz voltam mint jó pár edzőtársam egy több hónapos verseny diéta után, miközben leadtak 10-15 kilót és főzött csirkemellen meg sótlan rizsen éltek. Én meg ettem mindent ami szembejött.
    Nekem a legnagyobb motivációt az Arnold könyvek meg a Pumping iron adta, ha ezek nincsenek, lehet soha nem megyek le edzőterembe.

    emiki6: Lehet a Rich Piana-t szídni, hogy ő is egy szteroidos barom volt, sajnos meg is halt 46 évesen, de mondott nagy igazságokat, pl ebben a videóban, a genetikáról: [link]

Új hozzászólás Aktív témák