Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Több.

    Squirt wax: honnan szerzitek be? találtam tűrhető áron, Budapesten csak aranyáron. Van esetleg bejáratott külföldi vonal?

    Sityak: Én az esetek 99%-ban használok sisakot.A múltkor meséltem, ha anno nincs rajtam, már nem élnék jobb esetben, rosszabb esetben egy életre lebénultam volna. Bringaúton szálltam el, kb. 30 kmph-nál. Szóval még autó és egetrengető sebesség sem kellett hozzá.

    Szokták mondani, lehet hogy a biztonsági öv korlátoz a mozgásban, de a tolószék is.
    Meg tudom érteni azt, aki nem szereti, de azért férfiatlannak nem mondanám. Az tény, hogy több lányt látok sisakban tekerni, de nem érezném magam sem vagányabbnak, sem férfiasabbnak sisak nélkül. Biztos bennem van a hiba.

    Azt vallom, egy jól beállított, komolyabb sisaknál csak akkor érzed meg, hogy a fejeden van, amikor szükséged van rá :)

    Bell: A Bell sipkák ár/érték arányban nem rosszak, a belépőbb szintű modelljeik is vállalhatóak. Én egy Bell Crossfire-t használok most, kb. 15 GBP-ért vehettem, nem volt egy tétel. Arra, amire nekem kell (20kmph-s átlag-, kb. 25kmph-s csúcssebesség városban), bőven elegendő.
    Előtte (a balesetemnél) egy Giro Indicator volt a buksimon, az azért egy kategóriával komolyabb cucc volt.
    Ha rendszeresen tekernék városhatáron kívül (most az Üllői útnál húzósabb úton csak elvétve megyek forgalomban), biztos hogy bevállalnék egy komolyabb bicót.

    Az a baj, hogy az semmit sem jelent, ha valaki remekül tud bicózni és soha nem érte még semmilyen baleset. Van az ismerettségi körömben olyan, akit bringaúton (nem nyomvonalon, nem sávban, bringaúton!) ütött el autó és olyan is, aki egy másik bringással ütközött, mert a szemből érkező kollégának sürgős telefon-nyomkodhatnékja támadt. Egyikük sem úszta meg a műtétet.

    Nadrág: Én egy mezei futónadrágot hordok most - pusztán azért, mert az a legkényelmesebb :) Baromi nagy combjaim vannak (sajnos nem csak izom), minden más feszül rajtam tekerés közben. Ha egyszerre nagyobb távolságot tolok le (ez nálam kb. >40-50km), akkor már előkerül a bringás naci a szekrényből. 2500 forintos egyszerű Lidl-s gatya, arra pont tökéletes, hogy a dolgom végeztével még haza is akarjak tekerni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák