Új hozzászólás Aktív témák

  • eddie1978

    aktív tag

    Sisak témához:

    Én erősen ajánlom mindenkinek a használatát. Már háromszor jól jött. Mindhárom alkalommal kis tempónál télen történt az elcsúszás tökéletes minőségű úton. Kétszer a fülem felett oldalt a harmadik alkalommal majdnem tarkónál fejeltem az utat. Nem volt nagy koppanás, de jobb volt hogy a sisak ütődött az aszfaltnak. Most nem rakok be képet mert akkor volt aki rögtön nekemugrott, hogy az semmi és kaptam itt az ez már valami sisaktörés netről összeszedett képeket. Mindhárom alkalommal esélyem nem volt reagálni. Egyik képkockán még függőlegesek voltak a fák és az oszlopok, a következőn már vízszintesek.
    Egy esés terepen még komolyabb lehet, mert ott már kövek is vannak.

    Újra leírom, én erősen ajánlom mindenkinek a sisak viselését kerékpározás közben.

    Ruha:

    Mindenkinek a saját döntése mit vesz fel. A kerékpáros ruházat mellett leginkább a praktikussági szempontok szólnak mindamellett hogy jól is néznek ki. Nem lobog, nem akad el vagy bele valamibe, az anyag miatt jobban szellőzik és szárad stb. Sok-sok előnye van. Minden igényhez lehet találni megfelelő ruházatot.
    Én még munkába is teljesen beöltözve jártam. Először néztek is furán és próbáltak cikizni a kollégák de nem érdekelt.

    Olcsó fat bike:

    Majd kiderül milyen lesz. Persze csodák nincsenek de lehet még jó is. Én várom majd a visszajelzést róla sok km múlva.
    Az első váltó megoldható a jeahh által linkelt videó alapján.

    jeahh: Bazz, mire rájöttem hogy angolul karattyol az indiai. Durva. :DDD

    Runner: Én teljesen értem hogy mit akarsz mondani a szükséges mininmumról. Én is ezt mondanám, de bringás kolléga az elmondása alapján tudta miért veszi ezt. Kipróbálja, levonja a következtetést a tapasztalatai alpján. Ennyi. Találkozom én is ezzel a problémával amikor tanácsot kérnek bringavásárláshoz. Elmondom mi van, mennyibe kerül. A keret sokszor fix. Abból nem jön ki az a szükséges minimum, amit mi annak tartunk. Akkor nincs mese, marad az, amit kiad az adott összeg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák