Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz INMOTEP #113195 üzenetére

    Nézd, abszolút nem sértegetni szeretnélek, de nagy hülyeséget csináltál ezzel a bringa vásárlással, mondjuk ki őszintén. Számítástechnikában talán a vargáné tápokhoz tudnám hasonlítani ezt a "bringát". Ha jól sejtem vagy tesco vagy auschan termék ez a polymobil. Gyakorlatilag az első számú, legnagyobb baromság, amit csak el lehet követni kerékpár vásárláskor, ha supermarket-ben veszünk kerékpárt. Nagyon sokszor téma volt, bár mostanában ritkábban, mert már egyre kevesebb ember dől be ezeknek az utánzatoknak.
    Te most elcsábultál, tanulópénznek jó lesz.

    Egy dolgot felejtesz el, egy kerékpár lényege a váz! Ha ez szar, akkor értelmét veszíti az egész építés. Költhetsz rá 1 milliót is, akkor se lesz jó bringád, az építés mindig a váztól indul. Elhiszem, hogy szeretnéd magad abba a hitbe ringatni, hogy azért nem csináltál rossz üzletet, pedig de, sajnos nagyon is!
    Még egy decathlon-os váz sem kapja meg ugyan azt a törődést, minőséget, mint amit egy minőségi gyártó váza. Csodák nincsenek. Gondolhatod, hogy akkor ez a kínai csoda miféle elvárásoknak fele meg. Amellett, hogy sár nehéz, borzalmas geo és nyilván hatalmas rugalmasság is jellemzi, mint minden ilyen kategóriájú vázat. Attól, hogy épp nem törik el, még lehet szar. Ha eladnád, filléreket kapsz érte, bármilyen jó cuccokat is aggatsz rá, ez akkor is csak tesco bringa marad. Annyit tudok tanácsolni, hogy vagy most add el, még újonnan, és könyveld el a bukót, vagy használd, de egy fillért ne költs rá, maximum a szükséges kopó alkatrészeket. Ha elkezdesz rá pénzeket költeni, fejlesztése, akkor egy feneketlen lyukban fogod találni magad, célba soha nem érsz.

    Egyébként vannak ma már egész könnyű fatbike-ok, persze nyilván más árkategória. MTB felhasználásra a 16,5kg sok, de itt most ez a legkisebb probléma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák