Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz Szakbarbár #48401 üzenetére
Hajrá-hajrá! Már rég megtehetted volna... Nokia már 2011-óta rajta van a témán!
-
Doki-HUN1978
senior tag
Ha pl. 400000-ért veszel a boltban egy bringát, az bizonyosan kevesebbe fog kerülni, mint ha Te magad rakod össze ugyanazokból az alkatrészekből.
Ha nem hiszed, próbáld ki virtuálisan!
"Az építettek azon túl hogy egyediek és drágábbak, sokszor minden porcikájukban erősebbek a készen vett társaiknál"
Mitől lenne erősebb, hiszen ugyanazt az alkatrészt teszed bele?!Az összerakásnál annak van ára, hogy az megy bele a vázba amit Te szeretnél, nem az amit a gyárban kitalálnak.
"Állat biztos nem leszek, nem baj az ha a technika túl mutat a képességeimen. 6 évig toltam GSXR1000-rel 47000km-t belepakolva."
Hogy még életben vagy, az is bizonyíték arra, hogy a mocid többet tudott nálad...
(persze a világon nem sok ember tudja elmondani magáról ennek az ellenkezőjét, azok közül aki még életben van)"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
zack
nagyúr
válasz Doki-HUN1978 #48403 üzenetére
Látom nem sikerült megérteni amit írtam. Sebaj.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zoo8800
veterán
Akinek van Sports Tracker regisztrációja, légyszi nézze meg, hogy be tud-e lépni.
Köszirip and tear, until it is done
-
lorcsi
veterán
szerintetek ez menynire éri meg az árárt ?
kár azért a hátsó váltóért
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
zack
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #48397 üzenetére
Fogalmam sincs. Nekem is a csajom mondta. Gondolom koponyaalapi törés. Általában ez a biciklis halál leggyakoribb oka. Döngetnek lefelé a hegyről pár cm-re a fatörzsektől... Egy apró hiba és már le is fejelte az egyiket.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
lorcsi
veterán
válasz Doki-HUN1978 #48414 üzenetére
pestre lenne húgomnak
bár így nézegetve a 180 cm-hez nem túl nagyeladó: vadi új soundcore motion+
-
sgx
tag
Udv!
Altalanos hasznalatra keresek kerekpart, napi kb. 20km munkaba jarasra bicikliuton es gyenge terepen.
Van par kerekpar, amit kineztem...A kerdesem az, h melyik eri meg leginkabb ar/ertek aranyba...A keret olyan 40e kornyeki, bar linkelek folotte is...Hasznalt:
26" Cherokee MTB kerékpár 21seb - 26000
Scott Yecora - 40000Uj:
Neuzer Nelson 30 - 43110
Montana MTB 02 REVO Férfi 2013 - 50390
GEPIDA ALBOIN 100 - 50990 -
Doki-HUN1978
senior tag
-
Reaper
őstag
Úgy terveztem, hogy ma megyek bringáért, erre pont elvitték az utolsó 700CRS 2012-est a boltból, nem hiszem el ...
Tud valaki valami alternatívát rá esetleg? Tetszett a színe, és jól nézett ki a felszereltsége is, már amennyire meg tudtam állapítani: [link] -
madmike
őstag
Hát laikusként vallóban nem egyszerű. Azt azért te is meg tudod állapítani, hogy a teleszkóp,hajtómű nem kotyog, a kerekek mindenféle ropogás nélkül, simán forognak. A vázon nincs repedés. A fogaskoszorún, első lanctányérokon mennyire vannak elkopva a fogak.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
lajbi101
tag
Sziasztok! Mennyivel gyorsabban tudok haladni egy 48-38-28 ilyen hajtóművel mint egy
42x34x24?
Sokat számít?
Ha én vennék egy ilyen bicajt:
http://www.testbike.hu/velemeny/trekking/kellys-alpina-eco-c20 tudnák erre rakni 48-38-28 hajtóművet anélűl ,hogy bármi mást lecserélnék? -
hoby36
senior tag
Üdv!Mi a vélemény ezekről a mezekről?Strapabíróak?A linkelt színben nem nőies szerintetek? [link]
A logikában semmi sem véletlen!
-
venember83
nagyúr
-
lajbi101
tag
válasz venember83 #48430 üzenetére
Köszönöm neked is és mindenkinek! Akkor nem igazán van értelme lecserélni, mert nagyon kezdő kerékpáros vagyok... Esetleg ha majd ráérzek az ízére
-
rii
nagyúr
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz lajbi101 #48431 üzenetére
Ha jól látom, azon a biciklin a legnagyobb áttétel 42-14. Én outin az 52-16-os áttételt használom sík úton (hasonló áttétel mint a 42-14), ezzel kényelmesen tudom tartani a 30-33-as sebességet 70-80-as pedálfordulattal. Nagyobb áttételre esetleg lejtőn lehet szükséged, vagy ha már erősebbnek érzed magad. Pl nekem van 52-12-es áttételem is, de azt talán kétszer használtam, akkor is csak lejtőn.
A többiek majd kijavítanak ha nincs igazam, de úgy tudom ha jobban pörgeted a pedált, később fáradsz el, mintha erőből taposnád nagyobb áttételen.[ Szerkesztve ]
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz lajbi101 #48426 üzenetére
Az Alpina C20-at én is nézegettem, bár ahol venném (hat hónapos 0% THM hitel miatt), ott pont nincs olyan színben amiben nagyon tetszik (fekete-zöld). De az is lehet, hogy megmarad az országútim és akkor inkább ennek az MTB verziójára csapnék le.
Érdekelnének a vélemények egyébként erről a bringáról a tapasztaltabbak részéről. Új kell, mert mint mondtam hitelre lenne. Az ár/érték arány izgat, megéri ezt a pénzt ez a felszereltség? Akár cross-trekking, akár MTB verzióban.
Sajnos az utóbbi napokban folyton előjön, hogy szívesen mennék könnyebb terepre, akár erdei utakra (de ezekből is csak a könnyebbekre). Ez viszont outival lehetetlen. Az MTB-vel jobban tudnék vadulni akár aszfalton is (imádok padkáról leugrálni és hasonlók), de nem tudom, hogy egy cross ezt mennyire tolerálná. Az MTB felé meg azért hajlok kevésbé, mert 70% aszfalt lenne és 30% könnyű terep, erre meg ideális egy cross, de abban a 30%-ban meg nem akarok nyugdíjas tempóban tekerni, jó lenne egy kicsit vadulni, de csak emiatt MTB-t venni meg feleslegesnek érzem. Az outi mellé meg már nem tudok hova tenni egy másik gépet, mert barátnőm bringája is a lakásban van. Hát nem tudom... dilemma...
-
veterán
válasz Packersbay #48437 üzenetére
Nem hasra ütve mondtam, a gyári adatlap szerint nem kompatibilis.
Lehet persze mókolni - de a Tourney éppen az a kategória, ahol már annak tapsikolva kell örvendeni, ha a papíron kompatibilis alkatrészek különösebb gond nélkül működnek...
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
lajbi101
tag
válasz Stauffenberg #48436 üzenetére
Fekete-Zőld? Nahát ilyet nem is láttam még utánnanézek mert pl az Alpina M10nek is ilyen szine van de az mtb és tetszik a színe.Amúgy szerintem nincs olyan színben!
http://www.testbike.hu/velemeny/trekking/kellys-alpina-eco-c20 Ha itt nézted akkor az egy M10 es Mtb csak a gyerek keverte a fazont.... Írták is neki lehet látni van 4 válasz nála! -
lajbi101
tag
válasz Szakbarbár #48435 üzenetére
Köszönöm! Akkor ez nekem tényleg jó lehet szerintem! Ennyi pénzért nem igazán tudok ennél jobbat....
-
lajbi101
tag
válasz Stauffenberg #48442 üzenetére
Akkor vegyél c10 et
Az van ahol nézegetted őket áruhitellel? -
lajbi101
tag
Tudjátok mit nem értek?
Pesten a XIX. Ady Endre út 31. cím alatt van 2 bicajwebshop is. egyik a
http://www.akerekpar.hu másik meg a http://www.bicyclewebshop.com/
és a kettő közt sok az ár külömbség pl a Kellys Viper 2.0 egyik helyen 81900ft a másikon meg 93900 ugyan az az évjárat... Szóval most hogy is van ez? -
ludsimon
veterán
Nyak megvágáshoz kellene egy kis segítség! Mivel essek neki? Rövidre, szépre, biztonságosra szeretném vágni. Flexxel neki lehet esni, vagy mivel szokás? Fémfűrésszel?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
lajbi101
tag
válasz Stauffenberg #48447 üzenetére
Szerintem a C20 jobb simán megéri a többletet! Csak hogy az neked nem tetszik színre......
-
ludsimon
veterán
válasz Stauffenberg #48447 üzenetére
sírok XDDDDDDDDDDD
Rétisün:
Nem, mert ha bukás lesz mezőnyben keresztülszúrja a tüdőmet, beleáll a mellembe vagy hasonló finomságokat hallottam, le kell vágni, tilos felülhézagolózni!undefined
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Ukrajnai háború
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Horgász topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.