Aktív témák

  • norbee2244

    senior tag

    válasz ludsimon #33420 üzenetére

    Kitudod nekem fejezni azt a különbséget amit mondasz konkrétan km/órában vagy wattban? Nem szállok vitába..ez olyan mint mikor az acél vázakat szidtad. Fel kell ülni ki kell próbálni mit tud egy 10e-t ment lánc,de úgy,hogy előtte nem tudod,hogy 10e-t ment! Ha egyfolytában eb-ben téped amúgy akkor elkopik vagy időfutamban nyomod akkor tény és való 3-4e km körül olyanokat fog dobni rajta,hogy használhatatlan lesz és tépi.

    D.Orion: Én máshogy nézem,de én sem látom,hogy hogyan kophatna el annyi idő alatt egy rendszer.Te meg amúgy fémiparban vagy tehát jobban bele látsz a fémekbe..véleményezz légy oly kedves,hogy mennyi idő alatt kopnak el valójában

    Szerk.: Annyiban van köze a watthoz,hogy lényegében ha tegyük fel egy hajtás 20e alatt elkopna akkor az annyira elkopik ,hogy dobálja a láncot akkor az én elvemet követtük tehát 10e km-enként dobtunk rá sort meg láncot. Volt már olyan hajtóművel ami többet ment ennél ilyesmi tendenciában és nem volt problematikus semmi dobálás és egyebek a váltás is tökéletes. Tehát a hajtási teljesítmény ugyan úgy megmaradt képes volt továbbítani az energiát.

    [ Szerkesztve ]

    www.casehouse.hu

Aktív témák