Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Ariadne #12749 üzenetére
Ah, értem.
Köszi a fentebbit is, így minden érthető.
_
Végre megjöttek a kiegészítők, az előbb össze is raktam. A kormányom így már faxa, biztosan nem változtatok rajta.
..a pedál dolgon még töröm a fejem, lehet cipő lesz, ha igen, majd csak jövőre.
Egy km óra kell még, de azt majd köv. hónapban."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
dqdb
nagyúr
válasz runner 125 #12752 üzenetére
Egy irtózatosan hülye kérdés így utólag: ha messze volt a kormányod, akkor miért nem pakoltad át a kormányszár felett lévő távtartókat a kormányszár alá?
Most vettem észre, milyen nagy "dudor" van ott.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
veterán
Jelenleg úgy vagyok, hogy stucni vége az első tengely előtt van amikor ránézek. Elméletileg ha a piros méretek az "új" vázat jelölik, a fekete számok a régit, akkor cirka jó lenne az új váz ugye? Mert gondolkodtam azon is, hogy a kormányba ne verjem szét a térdem, így elvileg még nem, de határeset.
Vélemény?どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
viko81
csendes tag
Hali!
Monti-hoz szeretnék egy görgőt vásárolni. (heti 3* 1óra)
Tacx-ből melyiket tudnátok ajánlani ? (de lehet más márka is)
- Magnetic (33k körül)
- Speedmatic (37k )
- Satori (42 körül)
- Sirius (45 )Elég a magnetic ? árban az nagyon szimpi lenne. (keret =30-45 , de inkább 35 körül )
köszi
Viktor
-
szki
őstag
Egy nemzetközi piackutató cég tanulmánya szerint a sportszerek eladásából származó bevétel alapján a sportágak között első helyre került a kerékpározás.
-
Fáraó
őstag
Látom, már minden részletet megbeszéltetek a Specikről. Természetesen én is belinkelném a szívem csücskét (2007-es Stumpjumper FSR Pro) egy kis montinak való sarazás után.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
runner 125
nagyúr
Igazad van, őszintén, ez eddig fel sem tűnt.
Most az egyiket átpakoltam alulra, így a dudor is megszűnt. De alapvetően nem a kormány mélységével volt problémám, hanem a távolságával, messze volt.
Fáraó
Frankó a tiéd is, fentebb már kérdezősködtem róla.
..amúgy milyen magas vagy, h ennyire ki kell emelni a nyerget? Meredek mászáskor nem hátrány?[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
dqdb
nagyúr
válasz runner 125 #12760 üzenetére
A távtartók átpakolása is kicsit megemelte volna a kormányodat, de neked igazán a kormány hátrahajlása segített.
A nagyon kihúzott nyeregcső pont mászáskor előnyös.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Fáraó
őstag
válasz runner 125 #12760 üzenetére
186 cm magas vagyok. Nem okoz kellemetlenséget a magas nyereg, így kényelmes. Mászáskor kicsit előbbre dőlök, de ez a geoval is jár.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
runner 125
nagyúr
Kb 1,5cm-t emelt volna.
Gyá, jól belezavarodtam, igazad van. Ereszkedéskor "ülünk ki". Természetesen erre akartam célozni.
Fáraó
Hm, gyakorlatilag egy magasak vagyunk, ettől függetlenül meglepő volt ez a nyeregmagasság.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
venember83
nagyúr
válasz runner 125 #12764 üzenetére
Aerodinamikai szempontból és mászáskor azonban felettébb előnyös ez a magas nyereg. Lefelé annyira nem, de az már teljesen más tészta.
-
amargo
addikt
válasz runner 125 #12764 üzenetére
Meg kell tanulni lefelé is kihúzott nyeregcsővel menni.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
viko81
csendes tag
válasz venember83 #12757 üzenetére
köszi választ!
Sirius biztos jó, csak alapmodel és közte legkevesebb 10e ft van, abból meg kijönne 1 komplett hátsókerék + "görgő külső".
ha hang nem számít, (7 fokozat elég, nem kell, hogy kormányról lehessen szabályozni)elég lehet az alapmodell ? (Cycletrack Magnetic/ speedmatic)
vagy inkább nézzek komolyabbat használtan? (30-35 körül)
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Srácok, mennyit érhet a gyári FSA csutka és kormányom? Google alapján nem találok külön róluk semmit.
FSA XC 281A OS R18 660 mm
FSA OS-150 XT 6°Köszi a segítséget.
-
Manitou
veterán
Elfogtuk az egeret
Sajnáltam szegényt
-
veterán
-
veterán
Akkor arra lehet tudok vevőt. Kormányra legalábbis szinte biztos.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
venember83
nagyúr
Átlagméretű, alumínium M96 jó áron: [link].
-
-
veterán
válasz runner 125 #12777 üzenetére
reggel értesítem, aztán eldönti. még esetleg lemérhetnéd, hogy mennyivel feljebb a vége mint a talaj.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
sghc_toma
senior tag
sziasztok!
errol a bicajrol mi a velemenyetek: [link]? valakinek van esetleg tapasztalata a markaval, tipussal? a "dynamics volcano"-ra keresve nem igazan talaltam hasznalhato infot..in asm we trust
-
lorcsi
veterán
van valakinek tapasztalata a MERIDA-TEAM kerékpáros (Termo Windstopper)termo-átmeneti sport dzsekivel?
miylen meleg?
mennyire szélálló?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
szki
őstag
Egy érdekesség: Kerékpár: Fejben győzd le az emelkedőt
Jó olvasni ezeket a tippeket emelkedőmászáshoz. Bár eddig is alkalmaztamAz edzésekhez kapcsolódó másik cikk: Az edződés elmélete
Persze ezt már sokan ismerik. De nem árt odafigyelni a nehéz és könnyű edzések váltogatására.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Hasaggymeg #12791 üzenetére
A válasz határozott nem.
-
Ariadne
őstag
válasz amargo #12781 üzenetére
Egyik sem... A hölgyben nem vagyok érdekelt, a bicó meg országúti, szóval megvagyok nélküle... Ingyen esetleg, akkor eladnám és valami jó kis fullyra költeném az árát.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
feka007
veterán
Ez a bikemag apró tényleg ilyen szar, hogy árszűkíteni se lehet még mindig? Meg azért jó, hogy a hirdetés dátumát nem írja ki, de a már rég tárgytalan hirdetések még kint vannak, mert lusták bezárni a nyitóik.. A szerverük meg olyan lassú, mintha a Holdon lenne
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest