Hirdetés
Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz bubi92 #20257 üzenetére
Lesz mellette egy cipőbolt meg miegymás, a "keltetőházzal" szemben (fehér-zöld üveges nagy épület, mellette bolt, az emeletes házak aljánál. Olyan boltot keress, ahol két "hülye" folyamatosan egymáson röhög (egyébként meg guglimaps a barátod )
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
alázógyík
addikt
Norb3rtonak köszönöm a gyors és korrekt biznicet.
[ Szerkesztve ]
-
akom
őstag
-
GrandeP
addikt
Múltkor azt röhögtük 10 percig, h Gíknál akartak fénymásolni, kemény 5-6 oldalt..
Megkérdezték mennyi az ára,válasz ugye h X ft/oldal...
"Áááááhhh, hát az nagyon sok, bent az alföldiben, 5 ft-al olcsóbb!"
Mondtuk h akkor oda mennnyé..Kiment, és elindult az alföldi felé....
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
aXXon
őstag
válasz alázógyík #20264 üzenetére
Bazzki, itt kell megtudjam, hogy létezik UTP toldó? A mocskos k@rv@ életbe Sokszor milyen hasznos lett volna már....
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #20273 üzenetére
Valamit félreérthettél : én nem azzal nem voltam tisztában, hogy ilyen Gyík barátunknál létezik, hanem azzal, hogy egyáltalán a galaxisban....
Ui: hagyd már az off topikot, ez az adok-veszek-beszélgetek, ebbe bármi belefér
Ui2: nincs valakinek kedve MOST sörözni a Petőfi S. utca környékén?[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #20265 üzenetére
Általánosítottam. Már az is baj?! Egyébként is, ha bemegy valaki a boltba, és sokáig pofázik, úgyis lereagálod egy "Mindenki bekaphassa!!!"-val, ami minden értelem forrását jelzi
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
válasz bartucc #20275 üzenetére
És ez így van.... kortól, nemtől, vallási felekezettől, színtől és mindentől eltekintve, mindenki "bekaphassa" aki degradálni meri a hozzáértésemet egy adott témához, akkor is ha télleg nem értek hozzá... mert olyan nincs amihez én ne értenék!
-
OTee
aktív tag
Hi!
Eladó 1 db 512 MB SoDimm (noti) DDR Ram.
2 GB-os DDR2/667-800 ramot beszámolok/keresek.Ugyanitt ASUS P5B, Nvidia 8800GT, és 300-475 W közötti tápok (Enermax 1db FSP 2 db, és 1 db Codegen) is értékesítésrer kerül kellő érdeklődés és KP esetén!
A 2 GB notiramot ezekbe is beszámítom.OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
OTee
aktív tag
válasz Chaser #20282 üzenetére
Hi!
FSP400-60HLN (12 cm venti)
FSP450-60EP (ez 80-3.s Bronze)
A tápok újak, de gari nincs rá (bolti)Más: A 2 GB notiram 800MHz-es kell legyen, a 667 nem jó.
OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
OTee
aktív tag
Bocsánat, egy privit elnéztem, az alaplap elkelt, és a vevő a VGA-val is szemezget, az elsőbbség természetesen az övé.
OTee
-
OTee
aktív tag
válasz GrandeP #20286 üzenetére
Hi!
Jól fordítasz, valóban nem nyűgözött le, de az egész laptopot cseréltem, így csak fele maradt meg.
Az pedig, hogy neked mi mennyit ér, természetesen elfogadom, legfeljebb nem adom annyiért.
Ilyen a fejlett piacgazdaság!OTee
-
aXXon
őstag
A jól megérdemelt munka gyümölcse :
-
akom
őstag
-
GrandeP
addikt
Magyarul: A szerkesztők közül akik nem akarták a változást, azoktól szépen megváltunk, a többiekkel meg elkezdjük bevezetni az új rendszert...
Javában zajlik az új Hardverapró fejlesztése is, ám sokkal nagyobb falatnak bizonyult, mint eleinte terveztük, így egyelőre csak azt tudjuk mondani, hogy május vége előtt biztos nem indul el. Miként egy másik, készülő szolgáltatásunk sem...
-
bartucc
addikt
Ati 4830-at, esetleg GT240/ddr5-t vennék. Nagyon jó áron jöhet 4850 is. Más nem igazán érdekel.
DeltaPower: akkor megvette volna az egész hardveraprót, és nem lenne a hír
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Eladó Motyók:
- 9600GT
- ATI X1800XT
- Intel Celeron D 430 cpu /S775/
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest