Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Wlac #20095 üzenetére

    "itthon fél tucat cég sincs, ahol el tudnék ebben a munkakörben helyezkedni"

    Ezt sajnos szerintem az informatika világában is tapasztalni fogod. Szerintem olyan cégben lehet perspektíva, aki saját terméket (is) fejleszt vagy szolgáltatást nyújt. És oda hosszútávra keresnek valamilyen területre embert.

    Bármilyen területről legyen is szó, ha valamilyen alvállalkozói lánc végén lévő, más cégeknek bedolgozó helyre kerülsz, akkor az már eleve nagyban limitálhatja a fizetést. Ha valamilyen specialista lennél, akkor abban is legfeljebb nemzetközi cég itteni része alatt dolgozva lehet jobb. Magyar ügyfeleknek dolgozó cégekkel nem jutsz előrébb általában, mert csóróság van.

    Szóval, lehet az általános - milyen technológiát tanuljak - kérdés helyett a milyen cégek vannak, van-e olyan, ahol előny az eddigi munkád ismerete, s ők mit használnak, milyen szolgáltatást nyújtanak irányból lehet hamarabb találsz valami konkrétumot.

    Nem tudom mit jelent a légi navigáció, de közgazdász végzettséggel, (majdani) programozási ismeretekkel még az is lehet, hogy valami szállítmányozási cég fejlesztőihez projekt owner / projekt manager vonal felé még lehet hamarabb tudnám elképzelni, mint nulláról junior programozóként jobban keresni. De nem ismerem a fizetéseket ott, csak találgatok :) Azt biztos, ha valaki érti az üzleti logikát, a logisztikát és a programozásról is sejt valamit, akkor sokat hozzá tudhat tenni ilyen munkakörben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák