Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz Bati0501 #11669 üzenetére

    kíváncsiságból megnéztem és csak annyi volt a buszra jelentkezésnél, hogy meglegyen a C és a jogsi fénymásolatát elküldeni, bevinni stb.

    jó, de én akkor sem értem miért kell a teherautó a buszhoz. akkor inkább csinálnák meg a buszt úgy, a nagyobb felelösség miatt is nyilván, hogy 2-3x több legyen a gyakorlat, mint a teherautón. Egyébként úgy tudom, hogy régebben voltak olyan évek, amikor lehetett menni simán B-röl D-re.
    Mert az, hogy megcsinálom a C-t és utána lehet D-re jelentkezni, ez nekem teljesen fölöslegesnek tünik. A méreteket a busznál is meg lehet szokni.

    Azért "izélok" ezen, mert buszsoför haver mondta, hogy így közel van az 1 millióhoz, mire buszt vezethet az ember. Értem a felelösséget, (amit viszont nem látom, hogy át is éreznének a soförök, ha már ilyen rögös úton lehet ide eljutni, mert ablakon kikönyökölve vezetnek, telefonálnak közben, egy kézzel vezetnek, az index az náluk is luxus stb stb, tisztelet a kivételnek) de ezt akkor is brutál dolognak tartom és nem jól megszervezettnek. Jó hogy nem kell részt venni a vadászpilóta alapkiképzésen, mielött teherautóra megy az ember és, ha ott megfelel, akkor csak miniszteri elöterjesztés után lehetne menni tovább. és utána csak buszra...

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák