Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Érdeklődnék, hogy MIUI-ból melyik érhető el rá, ami minden funkciójában rendesen üzemel?
Needrom-ról szedtem le egyet.:[link]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
kano
nagyúr
Van már 0.11.2 is, haver azt használja. A WIFI problémán (ami állítólag router probléma) kívül semmi baja vele.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kissmikki
csendes tag
-
-
senior tag
válasz Vjankovics82 #1709 üzenetére
Az meg se fordul a fejedben, hogy valaki megvásárol egy alkalmazást és nem csak ellopja?
Egyébként itt van egy ingyenes alternatíva, ami Nexus 4-en szépen működött...Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
kissmikki
csendes tag
válasz Vjankovics82 #1709 üzenetére
Kösz, lehet kipróbálom vagy a másik ingyeneset. Vagy inkább csinálok magamnak egyet... De eddig nem hiányzott, hogy nem villog.
-
Graphics
Jómunkásember
Na én egyelőre beszoptam a ROMolgatást, flashelem vissza a gyárit..
Utána majd megpróbálom a tisztított Cappa ROM-ot, mert hülye voltam és CTR-t tettem fel, CWM helyett.
-
don pardon
aktív tag
válasz Graphics #1704 üzenetére
Nekem is áll a miui logonál. Sajnos több miui ROMot is próbáltam és midnegyik csak idáig jutott.
Kipróbáltam mindkét cappa által csinált recoveryt, volt full wipe és dalvik wipe is telepítés előtt.Ha van valami megoldásod akkor oszd meg velem légyszíves
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
kano
nagyúr
Van benne teljes magyar.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
don pardon
aktív tag
válasz don pardon #1714 üzenetére
Na most install előtt nyomtam egy format /system-et is és elindult a teló.
-
paulkaresz
aktív tag
Most vettem észre hogy a fiamnál lévő telefonon nem működik a proximity szenzor,az érzékelő jó benne mert a MTK mobile uncle tools-nál látom hogy változik az érték,azonban a kalibrálásra calculated failed felirat jelenik meg.
MIUI 4,6,27 rom van rajta.Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
kissmikki
csendes tag
válasz paulkaresz #1718 üzenetére
Hát azt, hogy a program nem (jól) működik, nem írnám a hardver rovására. Nekem sem tud kalibrálni, mégis jól méri a távolságot
-
kissmikki
csendes tag
válasz paulkaresz #1720 üzenetére
Ismétlem: nekem működik MIUI 4.6.27-el. Az MTK Engineering Mode (vagy Mobileuncle Tools) viszont valóban nem tudja kalibrálni, de ettől függetlenül működik.
-
kissmikki
csendes tag
válasz paulkaresz #1722 üzenetére
Miért akarod kalibrálni? Én csak azért próbáltam ki, mert írtad, hogy nem megy. Hát, nekem sem megy, de kalibrálás nélkül is jól teszi a dolgát.
-
kissmikki
csendes tag
válasz paulkaresz #1724 üzenetére
Értem. Ha nem nagyon matattál a beállításoknál, úgy ki tudod próbálni, hogy a MIUI tudja-e használni az érzékelőt, hogy kikapcsolt kijelzőnél letakarod a közelségérzékelőt, majd így bekapcsolod a telefont. Ha ilyesmi képet látsz, mint amit idemásolok, akkor jó:
De ha jó, hogy hívás közben mit lehet vele csinálni, azt nem tudom. -
kissmikki
csendes tag
válasz paulkaresz #1726 üzenetére
Érdekes. Nekem a korábban már írt MIUI 4.6.27-es ROM-om van, és mindenféle állítgatás nélkül megy. Lehet, hogy a te verziódban valami máshogy (nem) működik.
-
paulkaresz
aktív tag
Reboot segített,most a kép is bejön és a szenzor is megy.
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
kissmikki
csendes tag
Ah, megtaláltam, hogy hol lehet bekapcsolni
Beállítások / Megjelenítés / "Véletlen használat megelőzése"
Ha ezt bekapcsolod, akkor van a fenti képernyő letakart szenzor esetén. -
kissmikki
csendes tag
válasz paulkaresz #1728 üzenetére
Szuper
-
Graphics
Jómunkásember
Tapasztalt vki a stock szuz cappa romnal olyar, hogy kikapcsol csak ugy a telefon?
-
don pardon
aktív tag
válasz don pardon #1717 üzenetére
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, mert a nagy ROM telepítés közben elveszett az IMEI szám a telefonból.
Van egy mentésem az imeiről amit a mobileuncle-lel csináltam régebben de arról nem sikerült visszaállítani. Van ötletetek, hogy mit lehet ilyenkor tenni?Köszi
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz don pardon #1733 üzenetére
MTKDroidTools-al ird vissza
-
nagyúr
válasz don pardon #1733 üzenetére
Az imei vesztésnek sok oka lehet.
Kapcsold be a wifit.
Ha azt látod, hogy a hálózatoknál megjelent egy NVRAM ERROR - vagy ilyesmi - szöveg, akkor kilőtted az nvram-ot.
Ha nem, és mtkdt-vel sem sikerül visszaírni, akkor a secro-t írta felül valami. Azt pedig te is vissza tudod írni adb-n kereszül, vagy flashtool-lal a gyári flesselhető rom-ból.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
lhausz
csendes tag
Sikerült végre időt találni, és felkerült az újabb 4.6.27- -KLE_mod_MIUI_4.6.27_HUN.zip
Sajnos nem az igazi, nem volt sokáig fenn, a gyakran előforduló hibák miatt:
- A(Z) témák alkalmazás sajnos leállt
- Bealllitasok alkalmazas sajnos leállt - TisztításIlletve G2F-re portolt MIUI -nál tapasztaltam
- Gyári ébresztő lefagyasztja telefont - csak akksi ki segített
Lecseréltem ébresztőt (Digital Alarm) - de beállított ébresztési időhöz képest néhány perccel később ébresztett- ezzel még együtt tudok élni ...
- Használok egy Yata stopper-t / időzítőt, ismételt vissza számlálásra (5 perc visszaszámol, csipog, és kezdi elölről ...) MIUI alatt valamiért a program megbolondult, össze vissza számolt, jelzett, hol pontosan, hol pár perc késéssel, aztán megint pontosan, majd sehogy ... na ez kicsit jobban fájt ..Más nem tapasztalt anomáliát MIUI alatt időzítővel/ ébresztővel
Kár ezért, mert ezt leszámítva MIUI stabil, gyors, és jó az akku ideje ..
Lhausz
-
feriapu
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Szeretnék egy ilyen telefont,viszont nem értek a ROM cserékhez.
Elrontani meg inkább nem akarom.
Viszont azt olvasom itt,hogy ajánlott a Cappa72 féle gyomláltROM.
A gyárival milyen problémám lehet? Pl.olvastam erről az sms.reg.apk-ról,milyen problémát okozhat? -
SLC09
tag
Sziasztok!
MIUI 4.6.27-es romot használok már pár hete. Olyan problémám akadt, hogy az elkészített videók a default MIUI alkalmazással szaggatnak, CameraMX-szel jobb, de nincs meg a stabil 30 FPS. Másnál is probléma?
Köszi!
-
klarkzone
tag
válasz feriapu #1740 üzenetére
Semmilyen probléma sincs a gyárival, pár kínai alkalmazás, kínai billentyűzet meg ilyenek vannak amik zavarják az ember szemét, az smsreg.apk meg kb. annyit zavar, hogy csak root jogokkal lehet kigyomlálni (3 hónapig használtam a TD-verzót smsreg.apk-val, amíg itt a fórumon fel nem hívták rá a figyelmemet, hogy nemkívánatos, addig észre sem vettem, hogy van ilyen), akkor meg már minek szórakozzak, ha a CWM úgyis kell a normális gondmentes hosszútávú használathoz, csak nem fogok kézzel törölgetni, mikor ott a tisztított ROM, ami egy mentés, ez nem ROM csere!
Szerintem egyszerűbb a tisztított ROM-ot felrakni, mint órákig válogatni az apk-k között, hogy vajon melyik nem kell... Root jog nélkül meg csak félmegoldások vannak...
Az összefoglalóban nagyon szájbarágósan le van írva minden, akkor ne kezdjen neki senki, ha nem tud SD-kártyára másolgatni (pl. pánikba esik mert nem látja a windows a memóriakártyát, mert mondjuk az USB hibakeresés mód van bekapcsolva...) vagy nincs kéznél egy használható widows-os gép, nincs tisztában az alap fájlrendszerrel, vagy angol alapkifejezésekkel mint pl. recovery, flash, backup stb... Minden esetre jobb ezzel a telefonnal kísérletezni/tanulni mint pl. egy agyonkorlátozott HTC-vel vagy Samsung-gal amihez néha csak angolul van útmutató. -
senior tag
válasz feriapu #1740 üzenetére
Szia, olvasd el CoolBoy323 leírását a tisztított rom felrakásról. Ha úgy érzed, hogy a leírás alapján meg tudod csinálni (szerintem nagyon érthetően van leírva és különben sem bonyolult) akkor vágj bele. Ha bárhol megakadsz, vagy valami nem érthető, akkor itt a fórumban szívesen segítünk.
Én lassan 3 hónapja használom a telefont, a kezdetektől a Cappa féle pucolt rommal, és teljesen meg vagyok elégedve vele...
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
Graphics
Jómunkásember
válasz mihalko.gsi #1747 üzenetére
Framaroot-ban mit választottál?
-
padfonefan
csendes tag
Honnan érdemes rendelni a WCDMA verziót? A gyártó vagy az oldal vállal rá garit? Root szempontjából mennyire engedékeny a gari?
“Accept His Noodly Magnificence into your heart, into your soul, and ye shall forever be free. R'Amen.” ~ Ragu on Pastafarianism
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest