Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekzol
tag
válasz Blizzardking #1195 üzenetére
Köszi a választ. Csináltam az eredeti romról is CWM mentést annak idején (kínai programokkal együtt)
két mappát csinált (érdekes...):
clockworkmod\backup\2014-08-28.20.11.31 (~12 MB)
clockworkmod\blobs (~600 MB)
Nyilván a mostanit is lementem. Mintha Cappa egyszer (többször) azt írta volna, hony a CWM nem csinál teljes mentést. A semminél mindenesetre jobb. Akkor lehet gáz, ha vmiért nem jön be a CWM, és számítógép segítségével kell a romot visszatenni (flashtool?). Lehet, hogy egy olyasmi mentést sem ártana csinálni. -
nov2016
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég jött meg a WCDMAs G2F, fehér szinű gyönyörű teló. A feleségemnek szántam, de csak hibátlan kütyüt merek neki adni.
A Cappa-féle tisztított ROM-ot raktam rá, hogy eltűnjön a kínai hablaty.
Viszont van vmi gond az akkuval. Egy akksi ki-be után hirtelen leesett a jelzett érték 75%-ról 27%-re. Utána nem is vette a töltést, hiába volt töltőn, nem növekedett a százalék. Rájöttem, hogy az akku érintkezőin rajta maradt a cellux-ról a ragacs. Gyárilag le volt ragasztva az akksi érintkezője (TMallboxos rendelés). A ragacsot lepucoltam, feltöltöttem, de még mindig nem az igazi.
Raktam rá Battery Monitor Widgetet hogy lássam a mV értékeket is, nem csak a %-ot amit ki tudja hogy számol.
Szóval tegnap reggel jött le a töltőről 100%-on, 4.2V körüli feszültséggel. Estére 72%-ra 3770mV-ra merült. 2 SIM-el ez gondolom ok. 69% 3743mV-al indult az új napnak.
Dél körül még 58% 3630mV volt, onnan meredeken esett 2 órakor 43% 3580mV. 14:45-kor kapcsolt ki 1% 3268mV. Érdekes hogy ebben az utolsó órában nem is volt használva, 0mA körül volt a merülés.
Mi lehet ez a jelenség? -
Vartanus
őstag
Szerintetek honnan érdemes rendelni a G2F-et?
Én a mobilamb-eu webshopot néztem, minideal-t is de ha jól emlékszem a minidealtól rendelt telók nem igazán jók...
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
kano
nagyúr
Viszont nekem a MIUI mintha lassabbnak tűnne.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Anonymus23
veterán
Adott egy G2F, tegnap este memkártya csere volt benne egy 4 GB-ról 32 GB-ra.
A 32 GB-os kártya elvileg jó, h2testw lefutott hiba nélkül.
Fel lett még dobva pár program is rá, ment minden szépen. A gazdája elmondása alapján tegnap még zenét hallgatott róla, az előbb hívott, hogy nem megy a memóriakártya, nem látja a telefon. Visszarakta a 4 GB-ost, azt se látja... Ki/be kapcsolgatta, kivette belőle, visszarakta minden, de mégsem látja egyiket sem.
A kártyákat berakva számítógépve minden normálisan működik, látja, lehet írni olvasni rá.Még nem volt a kezemben a telefon, de mit nézzek vajon elsőnek?
A Cappa féle tisztított rom van rajta...Ami furcsa volt számomra, hogy a telefon kezelőben (MyPhoneExplorer) nem memóriakártyának látta a progi, hanem Belső memóriának. Ez lehet a probléma forrása?
Mondjuk előtte a 4GB-ost is így használta 2 hónapig és minden rendben volt vele...Előre is kösz, ha tudnátok ötletet vagy segítséget adni!
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #1209 üzenetére
Nézd meg, hogy CWM-ből látja-e az SD kártyát a készülék.
Ha igen: valami az android rendszernél nem stimmel.
Ha nem: működő rendszer alatt nézd meg (vagy adb shell-en keresztül), hogy terminálból kiadva a
cat /proc/partitions
parancs kimenete mit ad (pl bemásolod ide)Legvégső esetben [link]
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Anonymus23
veterán
válasz cappa72 #1210 üzenetére
Köszönöm, meg fogom lesni.
A kontaktra gondoltam én is, az volt az első kérdésem, hogy nem-e esett le a telefon, vagy nem ütötte-e oda valahova, de elvileg nem.
A CWM tiszta, az kiderül, hogy látja-e, meg fogom tudni nézni.
Ez az adb shell: ezt hogyan kell? Egy screent tudnál küldeni, hogy mit is kellene?
-
u996
csendes tag
Igo Primo-t használ vele valaki?
-
u996
csendes tag
válasz Anonymus23 #1214 üzenetére
Nem tudod mik voltak a sys.txt-ben a port és baud értékek?
Nekem GPS vevő automatikus keresését írja ki folyamatosan. -
Anonymus23
veterán
Hát így elsőre passz. Mivel a wifi be volt kapcsolva pikk-pakk látta, hogy hol is van, a tulaj elmondása szerint haza is vezette, így a GPS-nek is működnie kellett.
Felraktam a programot, elindítottam és működött, nem kellett semmit sem állítgatni.
De ugyanez a progi egy CoolpadF1-re is felkerült tegnap este, ott wifi nélkül kb 15-20 másodperc alatt talált jelet szabad terepen, és ott se lett semmi sem állítgatva, pedig nem is egyforma a kijelző felbontás ugyebár.;) - The Power of the Light Side
-
tfalcon96
aktív tag
válasz Anonymus23 #1220 üzenetére
Terminal emulatort letöltesz play-ről.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
Anonymus23
veterán
válasz tfalcon96 #1221 üzenetére
Kösz, hogy ez nem jutott eszembe
Cappa72:
Ha nem: működő rendszer alatt nézd meg (vagy adb shell-en keresztül), hogy terminálból kiadva a
cat /proc/partitions
parancs kimenete mit ad (pl bemásolod ide)Ezt kaptam:
/system/bin/sh: cat /proc/partitions not foundA szóköz kell a cat után? Ahogy látom kell, mindjárt jön az infó
[ Szerkesztve ]
-
tfalcon96
aktív tag
válasz Anonymus23 #1222 üzenetére
Én megpróbálnám le/átformázni a kártyát.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Anonymus23 #1220 üzenetére
A tarhely menupont alatt sincs semmi??
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #1222 üzenetére
Hm... Ugy tunik fizikailag nincs ott.
Ha ott lenne akkor lenne mmcblk01
Viszont nincs. Cwm se latja.
Lehet hogy a csatlakozo nem ok.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
u996
csendes tag
Srácok, valami gáz van a GPS-emmel!Nem lát műholdat egyáltalán.
A mobilarénán a dual simes topic elején van egy leírás GPS kapcsolat beállítására.Azt kipróbáltam, de nem váltanak zöldre a műholdak jelei.Pirosan is csak akkor jelzi a holdakat, ha van A-GPS.
Van ötlete valakinek?Köszi!
-
nagyúr
Én egyszerűen feltenném a faster gps programot, aztán beállítanám a régiót Mo-ra.
Utána a MUT-ban a ygps-szel megnézném, hogy megy-e.
Elsőre többet nem csinálnék.
(ma vélhetően kicsit nehezebb is lesz műholdat találtani, mert esik; számíthatunk esőcsillapításra: az esőcseppek méretétől függően az NF jel szóródik a hullámhossz és az esőcseppek mérete miatt; romlik a jel/zaj viszony, stb...))B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Lordus
senior tag
válasz cappa72 #1229 üzenetére
ez akkor is áll, ha nincs mobilnetünk és kizárólag offline navigációt használunk? (mármint a régió beállítás így is érvényesül és a faster gps-nek így is van haszna? csak azért, mert az én telefonomon - MI2S - nem nagyon gyorsít offline navigáció esetén semmi, hogy gyorsabban találjon holdat.... pontosabban talál, csak piros és sokat kell várni, hogy zöld legyen... )
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
shootme2
aktív tag
-
mihalko.gsi
csendes tag
A minideal-en most csak fekete van. Én tegnap rendeltem a TO2C-ről.
No packaging opcióval 2 dollárt spórolsz és a linkelt video szerint jól becsomagolják. Valamint úgy talán a vámon sem fogják meg. A minidealről négy hete rendeltem feketét azt áfázták... ha kell hozzá más silicone tok azt az ebayen most 1000 pénz körül kapsz. Fóliát is ott olcsóbb venni!
A paypales fizetésnél átállítottam, hogy ne a paypal hanem a bank váltsa át a dollár forintra, így még 800 forintot spóroltam.[ Szerkesztve ]
-
mihalko.gsi
csendes tag
Még annyi, hogy sok oldalon egymásnak ellentmondó specifikációkat írnak fel. WCDMA-nak írják de a felbontást meg a TD-snek megfelelőnek. Ezért a felbontás alapján kell kiválasztani a megfelelőt. Ami 480*854-és az tuti WCDMA-s lesz. Nézegettem a "colorfull shell"-t is de drágállom 20 dolcsiért. Majd lesz az is olcsóbban remélem az ebayen hamarosan...
Ja és a legfontosabb! Singapore ingyenes postával kérd ha el akarod kerülni a vámot/áfázást...
A csomagolás ha "no packaging" opcióval rendelsz.[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
válasz mihalko.gsi #1237 üzenetére
Köszi az infókat!
És a Root +$3.00? Az is kell?
(#1241) cappa72
Köszi ez megnyugtató.
(#1240) Anonymus23
Indul most valahol csoportos rendelés?
[ Szerkesztve ]
-
Fredo78
aktív tag
válasz mihalko.gsi #1236 üzenetére
Jól látom 3 dollárért rootolják?
-
Anonymus23
veterán
válasz mihalko.gsi #1237 üzenetére
Az SG postnak kb semmi köze, hogy vámolják vagy sem. Ez mostanság lutri. Kb 99% az Áfa. Nekem 2 hónapja SGvel jött, fizetni kellett.
Csoportos rendeléssel lehet még, most 114 USD, max belföldi továbbküldés +1eFt, ha nem személyesen veszed át.;) - The Power of the Light Side
-
-
rasky
senior tag
válasz Anonymus23 #1240 üzenetére
Nem azon van a lényeg videó alapján, hanem no packaging opció esetén, úgy csomagolják be, mintha egy egyszerű szilikon tok érkezne (kiveszik a tokból a papírt, belegyömöszölik a telefont, majd odacsomagolnak még egy tokot a tetejére.)
-
mihalko.gsi
csendes tag
válasz Anonymus23 #1240 üzenetére
A jellegtelen csomagolás, és a felár nélküli postázás mind hozzásegítheti a cuccot a vámolás nélküli beérkezéshez... Szerintem...
-
Tonyk
veterán
válasz mihalko.gsi #1244 üzenetére
A "röggöny" átlát a jellegtelen csomagoláson is
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
vittorio7
őstag
válasz mihalko.gsi #1246 üzenetére
És, ha esetlegesen garoztatni kell, akkor kb. mennyi a postaköltség? Meg a linkelt oldal mennyire megbízható?
-
mihalko.gsi
csendes tag
válasz vittorio7 #1247 üzenetére
Ilyen irányú tapasztalatom nincs. Én is úgy olvastam más fórumban, hogy a TO2C is van olyan mint a minideal... A minideal gyors, mert 1 hét alatt itt volt a termék az országban. majd két hétbe telt mire a reptéri vámmal lezártuk a vámolást és megérkezett a teló. Remélem a TO2C sem lesz lassabb...
-
Lordus
senior tag
válasz mihalko.gsi #1248 üzenetére
figy, ahogy olvasom a to2c oldalán, a free shipping náluk azt jelenti, hogy nincs tracking number.
ez igaz? mert az rendben van, hogy a paypal visszafizeti a pénzt, de ugye nem ezt szeretném, hanem a megvásárolt telefont megkapni minél előbb...vittorio: kb. 2500 ft visszaküldeni ajánlott levélként. elsőbbségivel ugye kicsit több...
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest