Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Én is váltottam vasárnap, miután kuzinom megkínált egy mentolos-citrusos heetsel. Hihetetlen élmény, egyszerűen nem irritálta a torkom, mint a cigi, pedig nem szívtam erőset, narancs pall mall. Úgyhogy rohantam is venni a dohányboltba
Eddig egy enyhén mentolos dobozon vagyok túl (turquoise azt hiszem), eddig ez a kedvenc, pedig eddig nem szívtam mentolos cigit, most egy sima citromosat szívom, yellow, ez annyira nem jön be.
Viszont van egy kis problémám. Most azt csinálja, hogy az első 2-3 hevítésnél szinte semmi füstöt nem ad, és közben iszonyatosan felforrósodik a filter is. Utána rendesen megy minden tovább. Nem hinném, hogy a heetsel lenne baj, az utolsó 2 szál mentolosnál, és a citrusnál is ezt csinálja. A hevítőből való kivétel után pedig így néz ki a heets, mintha vizes lenne
Ez normálisnak nevezhető, vagy rosszul csinálok valamit? Esetleg garanciás hiba? Tisztítottam már, sőt, mintha kifejezetten azután jelentkezett volna a probléma. Azt hittem nem száradt meg rendesen az alkoholos cucctól a hevítő, de ma reggel is ezt csinálta. -
freeknight
őstag
Ízbeli különbségek vannak csak, az összes heets ugyanannyi nikotint tartalmaz.
Pl a yellow nekem egy picikét kaparja a torkom, a willow/türkiz nem. Mintha picit teltebb lenne. Én reggel kávé mellé most azt tolom. Jövőhéten rápróbálok a klasszik cigi ízekre is.Ez sosem fogja megadni azt a "tele van vele a tüdőm" érzést, mivel ez nem füstöl. Ez a legnagyobb előnye is egyben. Ha ez az érzés 1-2 hét múlva is hiányzik majd, azt sajnos nem tudod pótolni.
Vigasztaljon, hogy sok kemény dohányos szokott át sikeresen az iqos-ra, tizenévek cigizése után. Pl keresztapám is, aki napi 1/1.5 doboz betonszofit, vagy piros marbit tolt el. Most már rá nem gyújtana sima cigire. Neki megérte, hogy reggel nem akarja kiköpni a tüdejét.
Szerintem te is adj neki vagy 2 hetet, úgy, hogy nem veszel a szádba sima cigit, hátha megszokod.
Én simán kijárkálok ezzel is, lakásban/autóban barbár dolog cigizni, az iqos sem kivétel. Van azért nikotintartalma ennek is, úgyhogy ez is sárgítja a dolgokat rendesen. Ez csak akaraterő kérdése, rajtad múlik
Nálam a cigis kollégák 90%-a már iqost szív, de ha nem azt szívnának, akkor sem érdekelne mit beszélnek . Én tudom, mi a jó nekem, nem ők.
A cigitöltésnél nyilván drágább, de a dobozosnál nem. Nekem szerencsére nem volt ilyen dilemmám, mert sose tudtam rendesen cigit tölteni, meg nem szerettem, hogy csupa dohány a szoba.
[ Szerkesztve ]
-
-
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
válasz SztiviVander #1086 üzenetére
Dehát... ott vannak neked is mindegyiken!
Tisztán látni a repedéseket, és a lyukakat is. Csak te messzebbről fényképezted, nem tűnik annyira fel. -
freeknight
őstag
válasz SztiviVander #1088 üzenetére
Mind a 3-on ott van a lyuk. Szerintem a mérete már mellékes, de ha makró kamerával fotóznád, akkor nem ilyen kicsinek tűnne.
De otthon majd kitakarítom, és csinálok neked egy képet olyan távolságból, mint te csináltad, akkor jóval kisebb. Szabad szemmel alig látható. Meg egy olyat, ami közelebbről készült, mint fent sixpak képe.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz SztiviVander #1095 üzenetére
Pedig ott van mind a repedés, mind a lyuk is. Kicsit neked lentebb van, de nem hinném, hogy annyira számítana a pozíciója.
Akkor nyugodj meg, zárjuk le, a mieink mind fosok, elszégyelljük magunkat és leülünk a sarokba, a te készülékeid meg tökéletesek[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz SztiviVander #1104 üzenetére
Az első hsz-ben még azt írtad, neked nincs ott semmi. Nagyot is röhögtem, mert kinagyítás nélkül is remekül látni elsőre a krátereket is, és a repedéseket is .
Úgy látom, most már sikerült felvenni az olvasószemüveget, mert már látod te is
De neked ugye még mindig jobb, mert legalább nem egy vonalban van, meg 0,05 mm-rel talán picit kisebb a kráter, ha hunyorítva nézed. -
freeknight
őstag
Iqos facebook csoportba tud valaki dobni meghívót privátban?
-
freeknight
őstag
válasz kaisergabi #1149 üzenetére
Nekem is ez a tapasztalatom, én kb egy hónapja használom. Minimális ízt érzek most már, pedig naponta van takarítva, 3-4 pálcikát elhasználok rá, hetente beáztatom a cap-et is, illetve tegnap este már szét is szedtem.
Semmi nem használ. Szerintem egyszerűen csak hozzászokik az ember, nálam az ízesített cigikkel is ez volt, amikor még lehetett őket kapni.
Ami nálam nagy baj még, bár sokak meg nem így vannak ezzel, de a napi 10 szálas fogyasztás felment napi 1-1,5 dobozra, de simán szívnék napi kettőt is. Borzasztóan gyenge a heets.
Részemről át is térek ecigire, már úton van a szettem. -
freeknight
őstag
válasz Shin Chen #1183 üzenetére
Én sem tisztítanám, nagyon könnyen eltörik a penge, de ezt a termékbemutató videókban is mondják. Esetleg tisztítópálcával mehetsz rá óvatosan, de az úgy meg nem ér semmit.
Pedig kellene tisztítani a pengét is Egy ilyet vegyél aliról, ez megtámasztja a pengét, nem tud kitörni, nyugodtan lekaparhatod a segítségével a pengéről is a koszt, egy kis fémdarabbal. Nálam még koszos, mert épp ma jött meg ez a segédeszköz, meg már nem is iqosozok, de majd töltök fel képet pengepucolás után is[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz fant0mi #1186 üzenetére
Én nem tisztítópálcáról beszélek Azt felesleges aliról venni, 300 ft itthon, bagatell tétel. Plusz azzal takaríthatod a pengét, sokat nem ér.
Ez a kis fém betét, ami megtámasztja a pengét, viszont nagyon hasznos, így garantáltan nem tudod kitörni, és valami keményebb tárggyal le tudod róla így kaparni a ráégett dzsuvát.
Én ezt rendeltem [link] . Ebben a szettben meg van minden tisztítóeszköz, ami picit többet ér a pálcikáknál, ilyet is rendeltem, ebben is van pengevédő. [link] -
freeknight
őstag
válasz Nightmare666 #1190 üzenetére
Ki lehet választani, melyikhez kéred
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- BestBuy topik
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!