Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz ittakary #73966 üzenetére

    Én azt mondom, iOS-en még mindig sokkal szebbek és igényesebbek az appok. Androidon a "nagy" appok ugyanúgy szépek, de pár kilépked, egy k-*rva mobilegyenleget nem tudok feltölteni az OTP alkalmazásban, mert leáll az app (minden más funkció rendben van).

    iOS-en ugye ott a "korlátoltság" és bár lassan mindent megoldanak, amit elvárnék, mint mondtam, mindezt nagyon lassan teszik (persze, kellenek új feature-ök a következő iOS-ekbe...). Ezzel szemben droidon bármit megoldok, ftp szerver, filemegosztás, vezeték nélküli átvitel, ami stabil és jól működik (iOS-en winnel és iTunes-al horror a dolog, hiába létezik, mint funkció).

    Én mindenesetre úgy látom, hogy számomra olyan ez, hogy le kell mondanom azokról az apró figyelmességekről/finomságokról, amit az iOS nyújtott cserébe azért, hogy sokkal szabadabban meg tudjak oldani dolgokat, amiket spec. nap, mint nap használok is (mert ugye amúgy mit ér egy olyannak a nagy szabadság, aki facebook-ra, meg telefonálásra használja csak a szuperokos telefonját).

Új hozzászólás Aktív témák