Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz hdanit610 #193104 üzenetére
Meg a kicsit nagyobb akku ami jól jön. De a kamera gomb nem nagy cucc. Szerintem macerásabb, mint a képernyőn navigálni a kamera appban. Én kipróbáltam aztán annyi, azzal indítom a kamerát el, erre használom csak kb.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz .Szaki. #193108 üzenetére
A probléma az hogy vissza van állítva teljesen alapra a Watch. Most majd azt fogom csinálni, hogy visszarakom a SIM-kártyámat a régi telefonba, amiről megosztom a netetet az új iPhone-ra, és akkor utána tudom felfrissíteni az órát és párosítani az új telefonhoz. Kicsit komplikált, van vezetékes net is, de az speciel épp halott. A modemnek annyi, cseréltetnem kéne. Nyílt wi-fi-t meg inkább kerülném, most ezért nem ülnék be egy Mekibe.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Na megint megadta magát feleségem Airpods Pro-ja. 2 évet bírtak ezek is. Recseg, zörög, csörög.
Remélem azért az új konstrukciós Pro 2 tovább fogja bírni.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz madgie #193112 üzenetére
Hát valószínű. Vagy te nem használod napi szinten.
Az tény hogy ezeket egyszer sem ejtette le. Egyszer sem hagyták el a lakást, szóval tuti konstrukciós hibás.
Az előzőt egyszer leejtette, szóval arra nem mertük azt mondani hogy nem okozott kárt a leejtés. Bár ugye ezek annyira könnyűek, hogy nem sérülnek a parkettára ejtéstől.
Ja és mivel lakásban volt használva természetesen nem max hangerőn[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
madgie
titán
válasz radi8tor #193113 üzenetére
Nekem már a gyerek szájában is volt, hólapátolás közben beleesett pont a lapátba és eldobtam a hóval baromira messze, és kb 40 percig keresgéltem a hóval megegyező színű fehér fülest, csipogtatva, mire meglett, meg sokat használom pályán is, vezetéskor, ha a Dusterrel kell mennem (iszonyú hangos pályatempón az öreglány, így ha még zene nem is megy rajta, a zajszűrés miatt akkor is bent hagyom az M3-on).
-
viperabácsi
addikt
Üdv srácok .
Használja valaki a valutaváltó alkalmazást ?
Van egy olyan problémám , hogy pár nap óta a widgetje csak egy fefér paca csikokkal , másnál is van ilyen ? iphone 12 ios 18.0.1[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Arcképgyáros
válasz viperabácsi #193118 üzenetére
Google kereső is váltja neked.
-
ittakary
nagyúr
válasz -secret- #193119 üzenetére
nem kell ehhez google, gyári beépített Spotlight kereső is
azaz iOS alapképernyőn lefele húzod az ikonokat, előjön a kereső, beírod hogy "1 EUR" és alapból átváltja a te régiós valutádra, ami nálam nyilván a HUF
ha azt írod hogy "1 EUR to USD" akkor már megadhatod hogy mibe akarod váltani
ehhez tényleg nem kell app
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Ngtx
aktív tag
Na vajon kit fogtak meg itt Hardveraprón? (vagy bárhol máshol) [link]
apple user
-
Norbi.
őstag
-
ittakary
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Ha már 16 hát ma jött egy ilyen Macbook Pro is, nyilván használt, de ennyiért muszáj volt megvennem. Igaz svéd billentyűzetes.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ja beállítottam mind a telefonon mind az iPaden hogy csak 80% töltse az akkut. Jó ez így? Mert most ugye némileg gyakrabban kell töltögetnem.
⭐ Stella
-
madgie
titán
válasz Dapro #193141 üzenetére
Első szériás Pro, ja. És igen, a mikrofonnál lehet valami baja (valszeg a noise cancelling), mert ha "ki" módba kapcsolom áteresztés vagy zajszűrés helyett, akkor nem zúg tovább.
Csak épp telefonálni nem jó, mert a túloldalon a recsegés miatt alig hallanak... bár estére átpötyögtem, hogy akkor a jobb oldali mikrofont használja, hátha akkor jó lesz legalább hívásra. -
Rage47
veterán
"Apple will release iOS 18.1 next week, introducing a suite of advanced hearing health capabilities to the AirPods Pro 2 and the first Apple Intelligence features."
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest