Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    Tegnap én is követtem élőben a keynote-ot, tény, hogy én sem ájultam el tőle, de őszintén szólva már rég nincs az a bizonyos "One more thing"". Szóval meglepetés nem ért. Maga az event tetszett, csak hát a termékek. ...

    Az órák engem nem érintenek, az S8-am semmiképp nem váltanám le rá, szóval azt el is engedtem. A telefonok tekintetében szerintem a jelenlegi felhozatalt nézve a sztori a 15 Pro-nál kezdődik és a Pro Max-nél fejeződik be. A két kisebbnek semmi értelme nincs. Ha most lennék olyan helyzetben, hogy összetört/elromlott a telefonom, akkor én mindenképp a 15 Pro-t választanám, mondjuk ezüst színben. A Max nekem nem nyújt többet, mert nem vagyok fotó-gourmet, már anno az 5S sem készített szerintem rossz képeket, a 12 mini kameráival is tökéletesen meg vagyok elégedve.

    A némító retesz elhagyása miatt viszont szerintem jár a f*szkorbács. ... Egyelőre nem esett le a keynote alatt, hogy hogy fog ez működni, de ha jól értettem tulajdonképpen egy multifunkcionális gomb lett belőle, tehát be lehet tanítani, hogy mit csináljon az a gomb. A probléma ezzel mindösszesen annyi, hogy vagy körülményesebb így a némítás, vagy pedig ha gombnyomásra lehet ezt változtatni, akkor nem tudom, hogy hányszor nyomódna ki/be a zsebemben.

Új hozzászólás Aktív témák