Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz Luck Dragon #188090 üzenetére

    Ami érdekes, 1-2 éve tele volt a falunak eladó házakkal, most meg vadászni kell, itt alig hirdetnek neten, vagy kirakják az ablakba, hogy eladó, vagy szájhagyomány útján kell keresni. Bár inkább a hely a fontos, meg hogy milyen a ház alap elrendezése, úgyis kb. Az az, ami marad, a többi újítás/csere.
    Szóval ide is bejött a falusi csok, hirtelen mindenki azt hitte, 3szor annyit ér a háza. tehát akik jogosultak voltak, azoknak is ugyanannyit kellett beletenni, mintha nem lenne, mert annyival emelték.
    Ami nekünk előny, hogy nem kell hitelre várni, KP-bán ki tudjuk fizetni bármelyik házat, ezzel a helyzettel pedig lehet szépen alkudni. Szóval most kérdezgetünk körbe a faluba, majd 2 hónap múlva pedig kiírom a facebookomra, hogy keresek házat. Aztán majd jön a pletyka évadát,hogy biztos azért jövünk haza, mert “nem jött be az élet Pesten, nem bírjuk anyagilag (ha, azért veszünk házat, meg öntünk bele rögtön vagy 10 milliót hitel nélkül, mielőtt beköltözünk, mert nem bírjuk”). Viszont ezt is várom, mert majd jön a sok ismerős, aztán kérdezget, én meg olyan szépen megmondom nekik, hogy rohadtul semmi köze hozzá, hogy hajjaj :D
    Asszonynak meg majd lesz állása a 10 km-re lévő kisebb városban, vagy a 30 km-re lévő nagyobban. Most is átlag 1 óráig tart beérnie, meg 1 vissza (ahogy nekem is HO előtt).

    Gergőke88: Hát vigyázz, annyira nem lesztek messze, nehogy elmenjünk meglátogatni :D

    radi8tor: Igen, még max év és bottal tudtam volna járni és nem ez lett volna a legrosszabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák