Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Sukta 95 #178398 üzenetére

    Jol mosogat es az edenyek szarazak is lesznek, csak a muanyagok nem es ugye a felso evoeszkoz talca is muanyag...meg a kosar fem racsozata is cseppes valamennyire (ahogy a kepeken is latszik), de tenyleg leginkabb a muanyag az ami vizes lesz.
    En sem akartam kolteni, eloszor azt hittem 100ezer koruli olcso gep (normal 60-as szelessegu) alap funkciokkal boven jo lesz.
    Funkciok nem is hianyoznanak, de mondjuk a felso evoeszkoz kosar az nagyon szimpi, aztan csomot eloben nezegtve rajottem, hogy sok olcso keszulek sinjei ahol gordulnek a kosarak nagyon gagyik majdhogy nem kiesenek erzesre, ajtok nehezen nyilnak vagy hulye helyzetben alnak meg, vagy sehol sem...aztan a vegen 3 gyarto maradt a tarsolyban.
    Electrolux, bosch, whirlpool. Ezekbol az alap gepek is jok szerkezetileg.
    Electroluxnak ajtozarja kicsit nehezen jar, de amugy jo lenne, viszont csak 1ev garit adnak ra...whirlpoolra most van a beepitettekre akcio 3ev kiterjesztett gari ezert nyert nalunk az a bosch-al szemben.
    A vegen lehet tenyleg Ikea lesz, ott is ezen gyartok cimkezetlen termekei vannak de 5ev garival es nem dragabban...sot kb olcsobba mint ugyanaz a gyarto sajat nevu tipusaban, csak kicsi a valasztek.
    Bosch-nal utana jarok meg ennek az "extradry" vs. "zeolit-perfectdry" kulonbsegnek, es ha nem oriasi, akkor van 130ezerert extradry-os bosch ami 3talcas es azt veszem (a mostani whirlpool-t meg visszakuldom) ha meg nagyon sokkal jobb a zeolit-os, akkor ott a 240ezeres Ikeas Bosch (Bosch-bol 270ezer alatt nincs zeolith-os) sok garival.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák