Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Zjunior #164003 üzenetére

    Igaz nekem nem apple watch-om van, hanem másmilyen sportóra, de mióta megvan, sokkal, de tényleg sokkal többet mozgok. Nagyon sok motivációt és ötletet köszönhetek egy barátomnak, akit itt a fórumon ismertem meg, ő beszélt rá hogy vegyem meg, és nagyon igaza volt, nem bántam meg.
    Motivál, hogy meglegyen az "előírt" mozgás minden nap, jót tesz a rendszerességnek hogy mérhető, ha lazsálok, és az is mérhető, ha odatettem magam. Januárban lesz 3 éve hogy ilyen sportkarkötőt használok, és ez az egészségi állapotomra is pozitív kihatással volt.
    Továbbadva azt a jótanácsot és biztatást amit én kaptam annak idején, csak azt tudom javasolni mindenkinek, akinek az az elképzelése, hogy egy kicsit többet mozogjon, hogy vegyen egy (bármilyen) ilyen okoskarkötőt, vagy sportórát, vagy okosórát (nem vagyok biztos ezekben a kategóriákban, ha léteznek egyáltalán). Úgy olvastam hogy innen néhányatoknak van mi band 2 vagy 3, arról is nagyon jókat olvastam, de szerintem olyan típust érdemes választani, aminél a hozzá tartozó telefonos appon keresztül van valamilyen közösségi mérési lehetőség, vagy valamilyen gamification faktor, tehát ami valamilyen emblémát vagy egyéb virtuális elismerést ad.
    Én ilyen téren a garmin eszközöket ismerem, ott hazai viszonylatban is nagyobb létszámú csapatok vannak, és arra motivál, hogy ne essen vissza az ember mozgási szintje. De úgy olvastam, hogy az apple watch-nak is van hasonló achievement rendszere. Én csak valami ilyesmit választanék, és az apple watch csomó minden másra is jó.

    Csak azt akartam körülírni, hogy ha nem lenne, számomra egyértelműbb választás lenne egy okos/sportóra, mint egy telefoncsere, én úgy érzem, hogy sokkal többet nyertem vele.

Új hozzászólás Aktív témák