Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
6s pluson a home gomb kattog, vagyis ha finoman rányomok és nem nyomom be teljesen akkor érezni valami holtjátékot és ilyen pattogó hangot ad, mostanában egyre hangosabb, 1-2 hónapja kezdődött. Szerintetek gariban ezzel csinálnának valamit, érdemes bevinni? És hova kell vinni, a bécsi útra?
Jaj bocsi elnéztem a topikot, de akkor már hát ha tudtok ti is segíteni
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
szekra
addikt
válasz -Ben- #140120 üzenetére
Szerintem jelenlegi adott technológia mellet már nem nagyon mit lehet. Lassan a telefonok egy nagy kijelzőből meg egy hátlapból állnak, ahol választhatók a lekerekített vagy éles sarkok. Ebből a hátlap változtatható, színben, anyaghasználatban, kamera vagy esetleges gombok elhelyezésében. Meg persze lehet vékonyítani. Már a hajlított telefonokat is előhúzták a kalapból.
A az előlap-kijelző arányát jelentősen megnövelnék persze látványos lenne, ha erre gondolsz. De szerintem az meg full kényelmetlen.
-
nagyúr
válasz szekra #140122 üzenetére
Tudja valaki, hogy mostmár mindenfajta bankkártyával ingyenes-e a csekkbefizetés a postán, vagy még vannak kivételek? Posta oldalán az van, hogy "A bankkártyával történő csekkbefizetés 2015. június 1-jétől kártyás vásárlási tranzakciónak minősül, amely a legtöbb bankkártya esetében ingyenes. "
Azt bezzeg nem írják, hogy melyikek... Mastercard-al akarnám fizetni a csekkeket.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Arcképgyáros
-
Sukta 95
aktív tag
válasz icecave #140123 üzenetére
ez azt jelenti, hogy ha esetleg vkinek olyan kartyaja van, amivel a vasarlas nem ingyenes, akkor ertelemszeruen a postan fizetes se lesz az. ellenben nem nagyon van ilyen csomag a bankoknal mar, szal gyakorlatilag ingyenes minden kartyaval.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
agabe
addikt
-
Mister_X
nagyúr
Hurrá, újabb AMD hír
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nofi
addikt
Ha ez a Fluent Design a szőrös betűket is eltünteti a default Win appokból akkor még barátok is lehetünk. Tetszik
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
-
nofi
addikt
válasz madgie #140143 üzenetére
Szinte biztosra veszem, hogy ez a design "HoloLens" projekt előfutára. Az átlátszóság, a síkból kiemelkedő 3D objektumok, a mélységérzet mind a közelgő kiterjesztett valóság UI felé tendál. Az pedig scaling nélkül nem megy, úgyhogy én nagyon bizakodó vagyok.
Én ezzel a Timeline-nal vagyok szkeptikus.Xbox GT: nozsolt
-
Arcképgyáros
Ha valakit érdekel jack-es earpods másolat, itt van a Hoco fülese, ennyiért nagyon jó vétel és működik mindene, hangerő fel-le, mikrofon.
TWITTER kuponnal asszem' még lehet olcsóbb pár centtel.
Lehet belőle kapni lighning csatisat is csak az kicsit drágább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest