Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Olvassátok az S8 topikot? Kabaré...
-
szekra
addikt
válasz agabe #139300 üzenetére
Hiba ott van, hogy én annyira osszehuzom magam es osszegornyedek, hogy még véletlenül se csapjam neki a másik kocsinak az ajtót. Valaki meg lehet méregből vagy leszaromból nekivágja csak azért is, vagy csak mert nem figyel, siet, stb. Am. en is középre parkolok persze, de ha ilyen van, hogy centiznem kell akkor ezt választom.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Egyre több az ilyen kép az új szifonról...
Remélem kamu.
-
agabe
addikt
válasz szekra #139314 üzenetére
Ha valakinek nem jo a kijelzoje azt kicserelik es kesz.
Telekomnal meg fuggetlenul adjak dominoban / listaaron 235ezer forintert ami nem mondhato rossz arnak ha mashol hivatalosan 275ezer, es gsm boltokban is 266ezer "gagyi" garival jelenleg, apron is 250-ert hirdetik a fuggetlnet, telenoros van mar 225ezerert, de meg ha az is fuggetlen akkor is elofizuhoz tartozik ami csokkenti az erteket.
Nem is ertem miert nem telekomtol veszi mindenki 2 ev gyari garival most amig meg nem teszik fuggove.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz agabe #139315 üzenetére
235 ropi rengeteg pénz. Én kütyübolond vagyok, de inkább vennék 100-ért egy örökgaris pecabotot és még maradna is pénzem vastagon. Nem a készülékvásárlás ellen beszélek amúgy úgy általában, de egyszerűen feladtam mostanra, hogy megpróbáljam ésszerűnek tartani egy fél (használható) autó árát beleverni egy egy-két év alatt elavuló techdemó fosba.
-
-Ben-
veterán
válasz GALARDO #139325 üzenetére
Van egy ilyen sejtésem nekem is. Viszont a képeken egyértelműen fém hátlap/ház van, a vezetékmentes töltést pedig - elvileg - idén szándékoznak bevetni. A kettő nem fér meg egymás mellett, így nem tartom kizártnak, hogy mégiscsak más van ott, nem ujjlenyomatolvasó. Viszont, ha a kijelző alá épített ujjlenyomatolvasó és a 3D előlapi kamera mellett még az üveg hátlap/vezeték nélküli töltés se valósul meg, akkor nem tudom hogy egyáltalán minek adnak ki új telefont idén. Mi lesz az újdonság?
(#139327) -secret-: Jah... értem... Apple iNNováció...
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz #40359168 #139316 üzenetére
Bőven fogynak az ilyen árú telefonok.
Igaz sokan előfizuhoz vagy részletre veszi, de 2 év alatt a végén drágább lesz.
Amúgy meg ha számít a pénz kipróbálni jó lehet, és ha rövid időn belül adja el valaki (1-2 hét) akkor még sokat nem is bukik rajta.(#139325) GALARDO:
Remélem azért talán mégsem, de legfeljebb nem fog nagyon izgatni.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
2 hete ugye meg lett kötve a gigabites net. Na, várom a routert... erre ma jön a GLS, csomag, kibontom, set top box... oké, de ez mi? Van hozzá papír, hogy a régi set top boxot meg küldjük vissza. Van 3...
Hívom a tudakozót, 14 percig csörgött ki, felveszik mondom ez meg ez a probléma... amikor kötöttük a netet az ügyintéző volt olyan szíves (ugye meg sem kérdezett minket) és bepipálta a felvétel opciót a tv-hez ezért kaptunk egy vinyós set top boxot. Na most annak ellenére be kell üzemelnem ezt és vissza kell küldenem a régit, azután meg ismét tudakozó és meg kell mondanom, hogy nem szeretném a felvétel opciót és letiltják központilag. Nem kell nekünk sem postázni semmit ismét meg nekik is ez a legegyszerűbb. Mindig a gond...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #139332 üzenetére
Mesélek én viccesebb dolgot...
3.5 éve vettük a lakást, volt rá illeték, ennek a felét kellett befizetnünk, mert 35 év alattiaknak, és első lakás tulajdonosoknak elengedik az 50%-át. Ezt azonnal be is fizettem, ezt 2 évig nem könyvelték el, ezért mondta egy navos ügyintéző vegyem ki mert ez többletként jelenik meg nálam, és ha nem veszem ki elévül...De mondom ezt nem könyvelték el, ezt be kellett fizetnem, mondta neki többletként szerepel, kérjem ki, ez 3-4 emberen átfut, ha kiadják nem kell majd befizetnem már... Jó kikértem, 3 hét múlva ki is adták, mondom f@sza, és mondták már utólag be sem szedhetik...Most decemberbe kapom a levelet hátralékom van emiatt, de persze a duplája már, mivel teljes illetéket keresnek rajtam, nem az 50%-os kedvezményest... Írok a nav-nak még is ezt hogy gondolták...Kapom rá hetekkel a választ, mintha kb semmit se írtam volna, amit írtak jogos, be kell fizetnem a dupláját...Megírom nekik újra még részletesebben...Kapom a levelet menjek be tisztázni...Bemegyek, tisztázom, végül a felét azaz az eredeti összeget csak be kell fizetnem, jó mondom leszarom befizetem, csak hagyjanak már ezzel. Mondták majd levélben küldik a módosítást, és a csekket.
Pár hónapig semmi levél, majd tegnapelőtt végre kapok egy levelet tőlük, várva a csekket. Erre mi van benne? Az hogy már bírói végzést küldtek a cégemhez, hogy a fizetésemet tiltsák mert nem fizettem be az illetéket, mintha nem is írtam volna nekik előtte, és nem is mentem volna be hozzájuk tisztázni, azaz úgy kezelték mintha a decemberben küldött jogtalan dupla összeget basztam volna befizetni, ezért léptek...Másnap felhívom a navos nőt akinél voltam bent, hogy most még is mi ez, utána néz, vissza hív, hát sajnálja elkeveredett a papírom... -
Gsx-rr
veterán
Nem Ac-s wifin csak 2,4 ghz-n mi az a max sebesseg amit egy I7 tud letoltesben?
Ez erdekelne 4g-n is.
Kicsit keveslem wifin a 100 Mbps sebesseget. A net 500-ad Digi -
-
Sukta 95
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #139333 üzenetére
Anyámnak is volt velük vicces sztorija, 2014-ből idén akartak beszedni 6 havi egészségügyi hozzájárulást, amit anyám akkoriban maga után fizetett. Ha nem őrzi meg a csekket és mutatja be nekik, akkor behaják rajta mégegyszer, késedelmi kamattal, büntetéssel, mindennel együtt. De az a kálvária, mire ennek sikerült a végére járni és elintézni...
Hasonlóan jártam a közjegyzőnél, majd a földhivatalban is nem rég. Úgy látszik az állami alkalmazottak egy része megteheti, hogy telibeszarják a munkájukat. Ha én végezém így, holnap nem kellene munkába mennem. (na most ez úgy hangoztt, mintha lenne munkám jelenleg )
Részvétem hozzájuk, érdekes egy állatfaj a nav.
Ehhez kapcsolódóan még.. fater után örököltem volna, amelyet visszautasítottam. Ezután közölte velem a közjegyző telefonon, hogy a még élő oldalági rokonainak az adatait szedjem össze, mert ők következnek az öröklési rangsorban (testvérei és nekik minden leszármazottjaik). Majd miután ezt leadom, a közjegyző közli velem, hogy 30 napom van leadni ugyan ezt a listát fater szüleivel is. Tehát: nagymamám és összes testvérének minden leszármazottja beleértve a kiskorúakat is. Majd midezt nagyapám összes testvérével és a leszármazottjaikkal. Ezzel egy a baj, nagyanyámnak 5, nagyapámnak 7 testvére van/volt. Gyors fejszámolás után, ez olyan 150 embert jelent, akiknek szedjem össze a születési adatait, lekcímüket, telefonszámukat, születési nevüket. Többségével életemben nem találkoztam, azt sem tudom hol laknak, stb. Még jó, hogy nagyanyám nagyjából képbe van ezekkel. Ja, és mindenkinek küldjek egy formanyomtatványt egy visszautasító nyilatkozatról, mert csak azt fogadja el a közjegyző.
A slusszpoén, hogy az örökhagyó (fater) vagyona 6150000 Ft-ra van felértékelve. Ha az erre bejegyzett tartozás kevesebb lenne ennél az összegnél (de jócskán több), akkor akiknek kiskorú gyereke van a PTK és a gyámhivatal kötelezné őket, hogy vegyék át az örökséget, mert miután a hitelezőket kifizetik, a gyereknek maradna belőle vagyona, és a törvény ilyenkor a kiskorút védi.Hogy szeretnének a rokonok egy ilyen manőver után.
Vicc. Nem akartam itt személyeskedni, csak BLACK példáján felbuzdúlva eszembe jutott, hogy ebben az országban semmi nem működik normálisan..
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
-
-
Arcképgyáros
válasz Sukta 95 #139341 üzenetére
Ugye Szüleimnél boltban van lehetőség ilyen villanyórás meg gázórás kártyát tölteni, ott is ne tudd meg... minden második ember ilyen 100.000-rekkel tartozik, de olyant is láttak aki 800-zal tartozott az eon fele. Ja és 10-ből 10 azt mondja, hogy félreszámláztak.
Mondjuk nem tudom milyen lehet, azt tudom, hogy olcsóbb mint a rendes villany-gáz, de mondjuk ha valakinél "elfogy" az áram akkor mi, megáll a mosógép mosás közben?!
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Sukta 95 #139343 üzenetére
Én is néztem először amikor kezembe akarták nyomni az eonos kártyát, hogy "tesó, 2000-ér tölcsé már rá" mondom nálam ilyen nem megy.
Akitől kikötik az áramot annak olyan kártyásat tesznek vissza (villany, gázórát), és töltéskor lefog valamennyi összeget tartozás miatt a többi használható.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #139333 üzenetére
Oh bazz. Ez nagyon durva.
Sukta 95: közös költséggel nem érdemes nagyon tartozni. Ha tökös a képviselet, akkor ügyvéddel behajtatja a pénzt tőlük, ha nem jár sikerrel, akkor behajtás vagy lakásból is kirakhatják. Utóbbi volt a mi házunkban már.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
madgie
titán
válasz radi8tor #139347 üzenetére
Nálunk a közös képviselő milliókat szedett le a közös számláról, mégsem lett belőle semmi. Pedig ott a bizonylat, hogy ő vette le a pénzt, rendőrségen is fel lett nyomva természetesen, erre semmi nem lett az ügyből, éli a világát és még adjam oda az adóm 1%-át az ő alapítványának... megaf*szom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest