Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz -secret- #133477 üzenetére

    Az a baj,hogy az emberek visszaélnek a helyzettel,ha látják, hogy rendes/jóhiszemű vagy. Rengetegszer ráb*sztam erre az életben, ahogy teltek az évek, egyre több ember próbálta a "rendességem" kihasználni. Sajnos, ez van. Az ilyenek miatt változtam sokat, bár még hiszek abban a nagyon kicsi százalékban, aki tényleg nem él vissza ezekkel, de megtanultam nemet mondani.

    A "legjobb" az, mikor egy kis faluban élünk, aztán édesapámtól kért egyik rokon 20 ezer forintot évekkel ezelőtt, azóta nem is köszön... elsiet, "nem vesz észre", aztán ha rádérdez néha apu (már pont leszarja, de csakazért is), akkor jajj, hát ez meg az, meg amaz. Vicc, emberek képesek bujkálni évekig 10-20k miatt.

    madgie: Igen, egyszer volt olyan - talán legextrémebb eset - árultam hardvert, oda volt írva, hogy MPL/DPD, vagy személyesen a II.-III.-XIII. kerületek egyes részein (mivel nincs bérletem). Erre írja a csávó, hogy "Hellóka, mikor tudunk találkozni Szolnokon?" Sírtam a röhögéstől, pedig hót' komolyan gondolta, mint kiderült...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák