Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
lacy86
addikt
Ertem! 😓 ( James Bond 😆 )
-
r3dsnake
nagyúr
Tech2-s gyerek most postolta, hogy utazik kínába a huawei-hez. Hogy szponzorálják őket ennyire? Sem technikailag, sem tartamilag nem látok semmi extrát az ottani cikkekben, ráadásul tele szoktak lenni hiányossággal. Egy idő után már le is szoktam az olvasásáról, meg egyébként se egy nagy, jelentős oldal. Na meg azok a videós tesztek...
-
nitro16
senior tag
Milyen parfümöt használtok,?? ki akarok próbálni valami új illatot. Most Paco 1 milliont meg Antonio Banderas The secret-et használok. Előtte meg Hugo Boss xy, meg Paco black xs.
Néztem neten van a Paconal most a Cologne illat illetve 212 Vip Men-t néztem még.
-
Gsx-rr
veterán
válasz nitro16 #108661 üzenetére
212 eleg jo.
Ami mindig van: Chanell Allure Sport
Dior Home
Yves Saint Laurent fekete es ezust kupakos is nagyon tiszta illatok.
Most a favorit: Boss Scent.
Uj Bvlgari.
Paco Invictus szerintem borzalmas. Kaptam ajandekba, lehet bunkosag de odaadtam valakinek![ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
A finneknel lehet bevezetik, hogy alanyi jogon jarjon 800 euro az allampolgarainak...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Tudom azt mindtam nem veszek semmit sem megvedeni a kijelzot mert latszani fog a szele, de megtalaltam a megoldast: egy ilyenre benevezek majd szerintem.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #108673 üzenetére
A szimpátia kölcsönös?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #108676 üzenetére
Mondjuk az ilyen engem elvbol felbasz. Ott a ferje, kozos gyerek es inkabb maszna masra. Nem lennek a pasi helyeben...
-
legiaap
félisten
-
Gsx-rr
veterán
Ha mar testszornyiras! Kinek tudok elkuldeni egy kepet aki kirakja ide? Nem vagyok gepkozelben!
-
legenda
válasz r3dsnake #108677 üzenetére
később meg esetleg a csaj és a harmadik helyében, mert sokszor kiderül, olyankor meg egy idegbeteg férj csúnya munkát tud végezni.
tudnék eseteket mondani abból az időből, amikor még rendőrködtem, volt olyan, amikor a sokat látott és tapasztalt mentősök is szörnyűlködtek a látványon, meg azon gondolkodtak, hogy a csajjal vagy a csávóval kezdjék az ellátást, mert mind a kettő kritikus állapotban volt, a férj meg csak mosolygott bilincsben is...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gsx-rr
veterán
Jo egy ilyen csaj! Egy igazi kincs!
Isten mentsen tole minden normalis ferfit!
Gondolj bele ha veled lenne ugy csinalna ezt! -
r3dsnake
nagyúr
Persze, két oldala van, de ha friss házasok, közös gyereket tervezgetnek, akkor annyira csak nem lehet elcsesződve az egész. Amúgy Handras üzifalán láttam az előbb ezt, a cikket, nagyon érdekes: A megbaszódott párkapcsolatok
-
B-L-A-C-K
titán
Mondjuk így hogy jön a baba a csaj részéről szerintem gáz, a te részedről meg rossz...:/
-
Gsx-rr
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #108638 üzenetére
A sör tipikusan az az ital, amit elsőre nincs ember szerintem, aki szeretne Viszont ha eleget iszol belőle, akkor megszokod, aztán a legtöbben meg is szeretik. Aki nem szereti a sört, az csak nem ivott még belőle eleget
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
válasz Gsx-rr #108691 üzenetére
Csak leírtam a dolgot mert nyomta a begyemet, de amúgy teszek mások véleményére. Továbbá nem történt semmi, aminek nem kell, az érzések meg kiszámíthatatlan és irányíthatatlanná dolgok. Úgyhogy a nyelvköszörülést és minositgetés (főleg ami rá vonatkozik) [moderálva] gyorsan be lehet fejezni.
[ Módosította: radi8tor ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
Most tudtam a lépcsőházunkba lakik Ganxta anyja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest