Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Stauffenberg #319949 üzenetére
Nekem sem világos teljesen, hogy hogyan kezeli a rendszer a tárhelyet, nálunk egy 64GB-os i11 küzd ugyanilyen problémával, hogy nincs szabad hely a frissítéshez, ugyanis valami Rendszeradatok néven 27GB-ot elvesz folyamatosan az iOS, gyakorlatilag a 64GB-os teló kb 32GB-osnak felel meg a valóságban.
-
Noxy
veterán
válasz fery02 #319951 üzenetére
A "valami" rendszeradatok pontos leírása: [kép]
A képen egy 3 éves i12 helyfoglalása.
Azt meg nem tudja senki, hogy az a telefon mivel van tele pakolva.
Nyilván ha sok minden van, akkor nagyobb tárhelyüt kellene venni.
Nagyarul, addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-igu-
addikt
azert csak jo volna tudni, mik vannak abban a "valami rendszeradatokban", hatha segit abban, hogy mit kene kicianozni
mittudomen, lehet, hogy tobb 10ezer km-nyi waze utvonal 3x-os redundanciaval, vagy csak regi rendszerverziok biztonsagi mentesei tobb evre visszamenoleg
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
addikt
Azért “valami”, mert annyira azért nem kapunk átfogó infókat, hogy mégis miért kell neki 27GB-nak venni.
Sokmindennel nincs telepakolva, hiszen fizikailag nem is lehetséges annyira telepakolni, hogy az iOS és a Rendszeradatok együtt több, mint a felét megeszik a telefon tárhelyének.Például az én telefonon “jobban tele van pakolva” és nálam mégis csak 1GB-ot ír Rendszeradatokra.
De nem is megoldást vártam, csak inkább érdekességként írtam be, hogy olykor gázul tud működni a Rendszeradatok foglalás, volt is erről már szó a topikban.
Úgyis az iOS18 tisztán fog majd rákerülni és remélhetőleg az helyreteszi. -
-
addikt
Tudom, hogy utána lehet olvasni, de csak érdekességképpen írtam be, bár nem először hallunk a problémáról.
Elvileg amúgy is intézi a rendszer magának a Rendszeradatok helyfoglalását, ha szükséges (hátha egy frissítés nem elég szükséges dolog) és nem kell nekünk bizgerálni. Valahol tudomásom szerint az egész iOS így van kitalálva.
Ha majd zavarja a tulajt a probléma, amíg nem jön az iOS 18, majd úgy ránézek neki.
-
germànmagyar
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam egy Pro Maxot, bár egyelőre csak ismerkedek a rendszerrel mivel a legutóbbi talán a 4S volt és valljuk be az már nem ma volt. Ha valaki tudna javasolni hasznos tippeket, appokat hálás lennék mert eléggé nehézlesz nekem az "átállás" droidról!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz -igu- #319955 üzenetére
És ahhoz hol férek hozzá, hogy a Shortcuts miért foglal 40 GB-ot? (Azóta átkonvertáltam az összes RAW-t, helyem nem lett több).
Sejtem a választ, hogy ez nem Android, meg az Apple jobban tudja mi kell nekem, de az iOS frissítést továbbra sem tudom letölteni. Most akkor tényleg le kell törölnöm a Shortcuts appot, hogy kiürüljön a beragadt cache minden alkalommal, amikor RAW-t konvertálok?
-
esbii22
őstag
válasz germànmagyar #319961 üzenetére
Használd a keresőt, sok felmerülő kérdésedre választ fogsz kapni.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Topikgazda
válasz germànmagyar #319961 üzenetére
Üdv újra az iPhone táborban.
Úgy gondolom, ha lesznek konkrét kérdéseid, akkor abban könnyebb lesz tippeket, ötleteket adni. Ez így (szerintem) nagyon általános kérdés volt, persze lehet, hogy így is kapsz segítséget. -
sbe561
tag
Sziasztok!
A főnököm leselejtezett egy egyébként használható SE 2016-ot amit oda adott a fiamnak! A telefon Voda függő, a fiamnak viszont T-s kártyája van, olvastam, hogy talán a szolgáltató tudja oldani?! Vagy vegyünk neki egy vodás feltöltőst? -
akosxyz
senior tag
Az új Siri-t csak i15 és fölfele lévő készülékek kapják meg, vagy az összes ios18-at futtató telók?
-
forras2
őstag
Szevasztok
Youtube prémiumra van valami megoldás Iphonera, mint mondjuk a youtube vanced androidra?
-
Topikgazda
válasz atees #319975 üzenetére
Persze, mostanság már nincsenek a bejelentésközeli időkben olvasott panaszok, pont ezért érdekelne, hogy ő mire gondolt.
Nem az a gond, hogy negatívumot említ, mert az van minden telefonnál, hanem az, hogy nulla konkrétum, nulla forrás, csak annyi, hogy “világszerte” sok panasz van rá. Ezzel így nem lehet mit kezdeni, mert egy semmi tartalmú poszt. Ezért sincs válasz tőle… -
esbii22
őstag
Vajon fog érkezni 17.7 az ios 18 előtt?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Potrien
senior tag
Sziasztok.
Segítség kéréssel fordulok hozzátok.
A családom egyik tagja a minap elejtette a telefonját (12pro) ami hiába volt tokban sajnos sérülést szenvedett.
Megrepedt az üveg hátlapja.
Arra gondoltam hogy ha már meg kell csináltatni akkor egy akku csere is lenne mert már 78%~os csak.
Azért írok , mert nincsen tapasztalatom Iphone szervízzel, így nem tudom ,hogy hová vigyem.
Nyilván már régebbi típus de még szeretnénk hosszabb ideig megtartani, de azért ésszerű határok között maradni a költségek tekintetében.
Tudtok nekem ajánlani, megbízható, megfizethető szervízt?
Privátban is írhattok , nem szeretnék reklámot csinálni senkinek.
Köszönöm hogy elolvastátok.
Szép napot kívánok mindenkinek. -
dud998
őstag
válasz esbii22 #319980 üzenetére
A 9to5Mac mai cikke szerint hamarosan jön a 17.6.2.
[link]“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
gretzky77
veterán
válasz Potrien #319985 üzenetére
Sztem arra is fog találatot dobni, vagy kijelző csere. Tudom neked nem az kell. Szervizre túl sok találatot ad. Nem tudom helyileg merre keresel, de Care Centert többen is ajánlották pl
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Van esetleg valaki aki már próbálta, hallotta a Samsung buds 3 fülest? Gondolkodom ez és az Airpods 3 között! Pro nem játszik nem szeretem és nem bírom az "agybadugós" fülest! Gondolom, hogy az Airpods szolgáltatások terén jobban passzol a 15 PM-hez, nem tudom a buds mennyire lenne limitált, illetve melyik szólhat jobban!
-
vargalex
félisten
válasz Potrien #319981 üzenetére
Akkut gyári szervizben (pl. Care Center), hátlapot viszont otthon, vagy egyéb szervizben érdemes cseréltetni (hátlap csere árát nem is írja a Care Center csak iPhone 14-től, az is elég horror). Egyébként az akkut a kijelző felől kell cserélni és ők megcsinálják repedt hátlap esetén is.
Alex
-
-
gretzky77
veterán
válasz zzola #319989 üzenetére
Köszi. Mondjuk a buds 2 nekem nem jó, mert agybadugós ezáltal az Airpods 2-nél valószínű ezért is szól jobban, más a kialakítása. Ezért kérdeztem a 3ast, mert az ugyanolyan kialakítású! De azért köszönöm
-
tybsen
addikt
válasz gretzky77 #319987 üzenetére
Azért a pro nem az a tipikus “agybadugós”. Én sem szeretem, ami fixen betömi és nyomja a hallójáratomat, teljesen elszigetelve a külvilágtól, mintha víz alatt lenne az ember. A pro esetén nincs ilyen érzésem, nagyon kényelmes, szóval én azért nem vetném el a helyedben az “agybadugóssága” miatt.
-
addikt
válasz Rage47 #319994 üzenetére
Amúgy ez ahogy írod, tényleg így van igencsak.
Mindig is rendes agybadugósként tekintettem az Airpods Pro-ra, de közben elfelejtettem már az érzést a régebbi ilyen kialakítású fülesekkel, hogy bedugásnál érzem magát a (lég) nyomást, kivételkor meg cuppan is egyet. 😁Ezek a felsorolt esetek valóban nincsenek meg az Airpods Pro-val.
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, az időkép lock screen widgetjei nektek működnek? Tegnap szedtem le, hogy hátha pontosabb, mint a gyári időjárás. Eddig működött is a lock screenen is, de most egy ideje nem mutat semmit.
-
Apple Re-Releases iOS 17.6.1 With Advanced Data Protection Bug Fix
Az Apple ma kiadta az iOS 17.6.1 frissített verzióját, az új szoftver másfél héttel az eredeti iOS 17.6.1 frissítés megjelenése után érkezett.
Az új verzió build száma 21G101, a korábbi 21G93 helyett.
-
válasz CharlieDrop #319999 üzenetére
Vagy 17.6.1.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Proxmox VE
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub