Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok, véleményetek szerint mennyi ideig tart mire beáll az akksi fogyasztása ( megtanulja a szokásaim, nem indexel annyit a háttérben ). Péntek óta van meg a szépség, ( 15 Pro ) de éjszaka hajlamos 20%-ot merülni és reggel újraindítás után fejezi be a gyorsabb merülést.Néztem a háttérben egyik éjjel az instagrammot írta nagy fogyasztónak, másik éjjel másik app. Háttérben való frissítés ki van kapcsolva
Másnak is tapasztalható ez? -
dud998
őstag
válasz markknight #298693 üzenetére
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
SharpSA
veterán
Két sim kártyás használatra vonatkozó kérdéseim:
Az Üzenetekben honnan tudom meg azt, hogy az adott üzenetet melyik telefonszámomra küldték? Nem látok ilyen információt.
Hogyan tudok úgy hívást kezdeményezni, hogy hívás előtt én válasszam ki melyik számról induljon a hívás?Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Gubu0101
veterán
válasz SharpSA #298708 üzenetére
Mobilhalozatnal ki lehet valasztani melyik legyen az alapertelmezett,melyikrol mennyen a hivas.
Nekem jeloli az sms-nel melyik telefonszamra erkezett,kulon mondjuk nem irja ha a telekomra jott,nekem csak a yetteles szamom van megadva mindenhol,mindenkinek.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
markknight
veterán
válasz kbadam83 #298701 üzenetére
Nekem kb 2%-ot merült éjszaka, pedig tegnap lehuzattam a 40 gigás backupom és 7000 képemet.
Ami viszont érdekes, hogy itt már egyből értesít a messenger Pedig ugyanaz a mentés, ugyanaz a verzió (direkt csekkoltam költözés után) csak a telefon más. Lehet vmi becsípődött neki.
-
lsebestyen
addikt
válasz SharpSA #298708 üzenetére
SMS-nél: küldőre rákattintasz fent középen, utána írja, hogy melyikhez van használva.
Hívás: tárcsázóba belépsz, felül középen írja, hogy éppen melyik SIM-et használod, arra rákattintva tudsz váltani. Ha meglévő kontaktot szeretnél hívni névjegyzékből, akkor a kontaktot nyisd meg, és rögtön a neve alatt ott lesz, hogy melyik legyen az alapértelmezett (vagy utolsó használat alapján).szerk.: nekem még iOS 16.x van, lehet a 17-ben már változott pár dolog.
[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
Nekem elég hektikusan fogadja el a telefon a töltőfejeket és a kábeleket ( köztük a gyári kábelét is nem apple töltőfejjel )
Elindul megáll a töltés folyamatosan és ez váltakozik 2 másodpercenként. Ami érdekes Samsung kábellel meg normálisan tölt -
SharpSA
veterán
válasz Gubu0101 #298710 üzenetére
"Mobilhalozatnal ki lehet valasztani melyik legyen az alapertelmezett,melyikrol mennyen a hivas."
Természetesen ezt tudom, de nem ez volt a kérdés. Van hogy a másik számról szeretnék hívni akármilyen okból. Erre keresem a lehetőséget. Volt erről már szó, de nem találom.
Látom már az Üzenetekben az a nagyítóval látható apró Y betűt...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz lsebestyen #298712 üzenetére
Köszönöm, ez is jobb, mint a semmi, de elég béna, sokat nyomkodós egy egyszerű választó képernyőhöz képest. Rakhatnának ilyen lehetőséget is.
-
SharpSA
veterán
válasz lsebestyen #298716 üzenetére
Ez az amit sosem értettem: kb az összes nagy tech-cég (MS, Apple, Google, stb) saját appja fapados, nem akarnak hasznos funkciókat belerakni még sokszor sokak számára alapnak számítókat sem. Ugyanakkor sok egyéb, sokak számára haszontalan dolgokra meg szórják az időt, pénzt, forrásokat (pl VR és társai). Ez van, el kell fogadni és ha van jól működő külsős megoldás, akkor azt kell használni.
-
kbadam83
senior tag
Sok próbálgatás után, az enyém USB C - USB C kábellel nem hajlandó tölteni, de hagyományos USB - USB C-vel szépen tölt. Én még ilyet nem láttam
-
westcoastog
veterán
válasz Protonmail #298602 üzenetére
Megvettem már, eddig nem volt gond vele, adatátvitel is jól működik, kocsiban még nem próbáltam tölteni vele mondjuk.
-
EngineerBoy
junior tag
Sziasztok!
Feleségem SE 2-esén nem működik a facebook messengerben az a funkció, hogy ki elérhető beszélgetésre, vagy mikor volt utoljára elérhető?
Ismertek valamilyen megoldást? 16.7 van fent jelenleg -
kiralytom
aktív tag
Sziasztok!
2 éve vagyok iphone 12 mini tulaj. Felraktam az ios 17-et és az eddig kielégítő rendszerműködés akkufogyasztás szempontjából pocsék lett. Éjjel 12-15 /-ot merült az eddigi kb 2 %-hoz képest.
Amennyiben nem normalizálódik, van lehetőségem rollbackelni? Korábban , droidos korszakban csináltam ilyet, ott volt. -
lsebestyen
addikt
válasz EngineerBoy #298722 üzenetére
Szia,
Nem a messenger beállításokban van kikapcsolva az "Elérhető" állapot? -
vargalex
félisten
válasz EngineerBoy #298722 üzenetére
Szia!
Nem lehet, hogy csak ki van kapcsolva nála az elérhető állapot? Ugyanis akkor ő sem látja az ismerősei elérhető állapotát.
Szerk.: Lemaradtam...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
EngineerBoy
junior tag
válasz lsebestyen #298725 üzenetére
Nincs kikapcsolva.
-
M1995
aktív tag
válasz markknight #298711 üzenetére
Itt keresd a magyarázatot:
1. Frissült a Messenger
2. BoszorkányságMás: új 15 szériát vevők figyelmébe, frissíteni ajánlott először, hogy ne akadjon el a költözés egymás mellé tett készülékeknél
-
markknight
veterán
Mostanában nekem is elkezdett ilyeneket csinálni az Airpods, hogy nem szól az egyik.. Hiába csatlakozok le, fel nem ismeri fel. Bele kell rakni a kis táskába majd ott rácsatlakozni és akkor ok. Valaki?
-
-
merqree
őstag
válasz markknight #298734 üzenetére
Szintén zenész
-
Navaren
aktív tag
válasz markknight #298734 üzenetére
Ez már nem is tudom, mióta így megy nálam is. A falra mászom tőle néha.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
ittakary
nagyúr
válasz kiralytom #298728 üzenetére
iTunes-os PC/Mac-re dugod
DFU mód
letöltött IPSW-t betallózod iTunes-ba (SHIFT nyomvatartása mellett kattintasz Visszaállítás/Restore gombra)és kész
VISZONT
ha azóta mentett a telefonod iCloud Backup-ot, akkor az kuka, nem tudod visszatölteni
ha vagy olyan szerencsés, hogy a felhőben még felajánlja az a 16.x.x-es mentésedet akkor azt vissza tudod tölteni
minden más esetben tiszta telefonnal tudsz kezdeni -
aujjobba
addikt
-
joey04
titán
válasz aujjobba #298743 üzenetére
Szerintem hasznos, mert egy új dolog kikapcsolása, ami el van rejtve. Nekem tuti az, mert első dolgom némítani a telefont, aztán élete során kb. 3x veszem ki némából. Szóval tök feleslegesen foglalja a helyet. Plusz almát ismerve szerintem sokan nem is keresnék ezt a kapcsolót (én sem) mert ilyen testreszabásra nem szokott lehetőséget adni a cég.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Garmin órák tökéletesen működnek végre iOS 17 alatt. Nem dobálják el a kapcsolatot, ha el is távolodok a telefontól, simán visszakapcsolódik az óra, ha újra a közelébe kerül.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
markknight
veterán
válasz Navaren #298739 üzenetére
Úgy egy hete kezdte el talán. Most nekem pont olyan szitu volt, hogy reggel futni kellett a boltba meló előtt aztán airpods fülembe, teló elrak és ahogy leértem benyomtam a zenét, de sajnos csak a bal oldalon szólt. De hát mennem kellett tovább aztán szerencsétlenkedtem nettó 5 percet még a telefont is újraindítottam, de semmi. Aztán szégyen szemre úgy kellett vásárolni mennem, hogy a jobb nem szólt. 800 ezres teló a zseben + 100 ezeres airpods mellett azért ez elég cink. Remélem javítani fogják.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
IOS 17 alatt mi a tapasztalat a huawei egészség appjával, illetve watch gt3 vagy hasonló szériás órával ?
Bugol vagy probléma mentes igazából az a kérdés. -
Gubu0101
veterán
válasz SharpSA #298718 üzenetére
Irtak,hogy kontaktnal ra mesz a nevre akit szeretnel hivni 1 nyomasba kerul es mar valaszthatod is a szolgaltatot.Nem bonyolult ez.Vagy az elozmenyekben az info gombra az adott nevnel,es ugyan ugy tudod utana valasztani.Lehetne egyszerubb is azt biztos,de hat ez van.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest