Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Tibiajax #298649 üzenetére
Hűha akkor nem viccelnék veled élőben, ha ennyitől is kinyílik a bicska
Hogy imádni fogja? Naná, muszáj lesz neki, ha már kiad rá min. 400k-t. Azért az az összeg érzékennyé tesz jónéhány embert a gyors app-nyitásra meg minden egyébre, legalább egy hétig[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki olvasott már valami arról,hogy a sima 15 is olyan problémás, mint a 15 Pro ? (könnyen törik, elszineződik a keret, szar festés)
-
-
Topikgazda
válasz burgatshow #298555 üzenetére
Nem lesz, még semmi, UPS oldalán is a hivatkozási szám alapján semmit sem talál. Mindegy, majd érkezik
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
őstag
Dilemmában vagyok, sima iphone 13 256gb-ról váltanék de nem tudom, hogy innen HA-ról egy iphone 14 pro legyen a kiszemelt vagy maradjon az előrendelt iphone 15 pro amit még nem kaptam meg.
Pénzügyileg beleférne az i15 pro de mégis ebben az esetben az emag féle 0%-os thm felé hajlok 10 hónapra mert a telefonra szánt összeget addig más befektetési formákba beforgatva realizálnék hasznot ezzel tovább csökkentve a telefon fajlagos költségét és a pénzromlást inkább a hitelintézettel fizettetném meg.
Felhasználás: munka miatt sok telefon, email, navigáció és képek készítése.
Szerintetek bőven elég egy i14 pro a 13 után is vagy a fentiek fényében inkább várjam meg az i15 prot?PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz Quinine911 #298636 üzenetére
Ezek Iphone-ok, itt alap felhasználásnál nem veszel észre különbséget. Persze a 120Hz az kivétel, de te sima 15-öt említettél, nem Pro-t. Nekem már a 13 Mini és 13 Pro között is hatalmasnak tűnik a különbség, és ez csak a 120Hz vs 60Hz miatt van. Amúgy egy 7-es is simán hozza a 15 PM szintjét, sőt az enyém szintjét sajnos túl sűrűn, mert én kifogtam egy laggost.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
markknight
veterán
válasz predakon #298656 üzenetére
Várd meg. Amúgy fura ez a döntésképtelenség és most ne vedd magadra. Ha telefon kell nyilván a legújabbat veszem. Ha nem fér bele akkor régebbit. Ha az se, akkor még régebbit vagy elmegyek és szerzek pénzt vagy veszek fel hitelt, esetleg elengedem a témát. Kicsit ilyen pénzügyi tanácsadásba megy át a topic.
Azért a lakás, autóvásárlás milliószor komplikáltabb dolog mint ez. Itt évek óta nulla difi a telefonok közt. Bármit veszel jó lesz neked. Komolyan nem értem mi ezen a dilemma. Várd ki a sorod és megkapod a telefont
Kicsit olyan mintha azt kérdeznétek milyen nő lenne jó nektek. Hát honnan tudjuk? Azt csak ti tudjátok
Nem neked szól, nem bántásból, de furák ezek a kérdések.[ Szerkesztve ]
-
Landro666
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam kézhez én is a 15 PM-et és az elsők közt ami feltűnt, hogy mintha kicsit sorjás lenne az egyik oldalán hátul ahol találkozik a titán oldal a hátlappal, másnál is van ilyen?Akkor érezni, ha húzom le az ujjam középről a széléig :/
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Akku teszt alapján a sima 15 jobban bírja, mint a 15 Pro.
Ez normális az applenel, nem kéne a pro modellnek jobban bírni akkuval, mint az alapnak?Olyan akku tesztet esetleg látott valaki, ahol nincs játék a telefonnal, csak általános felhasználás? Ott mi a difi?
üdv
-
Topikgazda
válasz Ateszpapa #298665 üzenetére
Köszönöm. Hát nem tudom, lehet a fények játéka, de itt nézegetem rohadt közelről, akkor sem tűnik ennyire vastagnak a káva. Nyilván a fórumtárs által felvetett problémához ez egyáltalán nem kapcsolódik.
Amúgy meg nem tudom, én január végén vettem, AOD minden egyes nap megy reggel 5-től este 10ig, most megnéztem én is ezzel a számlappal, nincs beégés.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
oba
addikt
válasz werszomjas #298668 üzenetére
A 120 hz jobban fogyaszt mint a 60hz. De valamit valamiért. Én simán beáldoznék némi üzemidőt a 120hz miatt.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
werszomjas
addikt
Manuálisan 120Hz-ről át lehet rakni 60Hz-re a Pro modellt?
Ha úgy van, inkább legyen 60Hz, ha épp bír még plusz fél órát.Engem nem érdekel a 120Hz, egyedül a jobb kamera miatt venném a Pro modellt, és úgy gondoltam, hogy a jobb üzemidő miatt, de így már nem biztos, hogy megéri a felárat. Erősebb SoC nem érdekel, nem játszom a telefonnal és egyéb hardver izzasztó appokat sem használok.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 12 pro max-on gondolkodom a cserén, de nem tudom melyik legyem, 15 pro max vagy 14 pro max? árban nekem a t-ben 100k lenne a különbség,és arra gondoltam hogy meg éri-e a 100k a 15pm? -
BloodyEddie
őstag
válasz werszomjas #298674 üzenetére
Settings / Accessibility / Motion / Limit frame rate -> on
-
vzsryl
nagyúr
válasz kisjimy #298675 üzenetére
Mivel egy régebbi csúcs készülékről váltasz, így az évenkénti apró előrelépések miatt a 14 PM kb 2 egységnyit számít, a 15 PM viszont 3 egységnyit. Gondolom a telefonok képességeit tudod, tehát azzal nem vagy előrébb, ha felsoroljuk mi a különbség a két modell között.
A 15 PM valószínűleg még pár hétig beszerezhetetlen lesz, szóval ezzel mindenképp számolj.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
markknight
veterán
Van valami bypass arra, hogy ha az Apple TV app telepítve van Windowsra akkor elinduljon az iTunes? Gondoltam most megpakolom a telefont rendesen (ha már van egy csomó hely) De sajna egyik kizárja a másikat úgy, hogy egyiknek kb köze nincs a másikhoz.
[ Szerkesztve ]
-
AmadeuszHUN
csendes tag
válasz markknight #298662 üzenetére
Szia! Neked az emag-nál mit ír, mikorra lesz kapható/kiszállítva? Illetve hogy megy pontosan ez az előrendelés dolog? Köszi a választ előr is!🙌
-
markknight
veterán
válasz AmadeuszHUN #298680 üzenetére
Szia! Én a Telekomtól vásároltam, nem emagozok, így nem tudom. De most megnéztem neked és előrendelést ír az oldal, mint ahogy gondolom mindenkinek. Az előrendelés meg azt jelenti, hogy megrendeled, ők megrendelik és értesítenek amikor megjött. Nincs garancia szerintem semmire, lehet 1 hét, de lehet 2 hónap. Én hanyagolnám őket és feliratkoznék a Telekom készletértesítőjére, úgyis ők kapnak először telefont, utána a többiek.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz AmadeuszHUN #298680 üzenetére
Nekem először azt mondták, hogy a megrendelés jóváhagyása után, ahogy megkapod a mail-t, hogy előjegyeznek, az számít, onnantól van meg a pozíciód. Ma meg azt mondták, onnantól, hogy kifizetted. Ők sem tudják szerintem.
-
Bilux
veterán
válasz Quinine911 #298636 üzenetére
Most válltottam iphone 11-ről 15 pro maxra, de a 15 is 14 pro teljesitményű szóval bőven fogod érezni, de ahogy mondták akkor inkább 14 pro a 120Hz miatt. Mondjuk ezt se mindenki veszi észre mármint a különbséget
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
kentucky
őstag
válasz markknight #298683 üzenetére
ja, bocs az az infó lemaradt, hogy 0% THM-re hoztam ki, de már icipicit bánom, hogy nem egyben pengettem ki
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz markknight #298679 üzenetére
Próbáld virtuál (sandbox) alá az egyiket, úgy csak nem ütközik. Amúgy azért lett:
Apple Devices
Apple Music
Apple TV
hogy kiváltsák az iTunes-t Windows-on is. -
Gicz
addikt
válasz Ateszpapa #298665 üzenetére
Ez nem lehet ultra, beállítottam ugyezt a számlapot, kb fele ekkora a fekete keret.
Viszont tudok egy beégett series6 ról, viszont amióta megvan a tulajnak ugyanaz a számlap van, sose volt más rajta, és always on is megy. 3 év azert nem kevés ha semmi nem valtozik a kijelzőn.
-
dud998
őstag
válasz Bilux #298691 üzenetére
Biztosan hamis mert baromi nagyok a kávák.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
kentucky
őstag
válasz markknight #298687 üzenetére
Sajnos onnan nem tudok kihozni semmit, ősrégi flotta, új igazolás kellene...
-
elbandi2
tag
Telekomnál most éppen van elérhető 15Pro 256-os feketében, ha valakinek aktuális lenne.
-
oba
addikt
Azzal találkoztatok már, hogy a telefon jelzi, hogy tölt de nem megy feljebb a töltöttségi szint? Kihúzom a töltőt, visszadugom, és utána jó lesz. Ezt eddig 2x játszotta el. 11 pro max és 17.0.1-es rendszer. Azt vettem még észre, hogy a lightning csatlakozó maga töltés közben eléggé meleg lesz, ez normális viselkedés? Nem tudom, hogy eredeti vagy utángyártott e a kábel. Aprón vettem a telefont és a kábel bontatlan volt. A töltőfej egy "noname" PD 20 wattos példány, nem tudom hogy annak van e köze hozzá.
-
madkiller
őstag
válasz BloodyEddie #298677 üzenetére
Én is tegnap átraktam picit, h kipróbáljam. Azt hittem dia filmet nézek ment is vissza a 120 Hz
-
sztivo
őstag
+1
Ha már van benne pici szösz, hajlamos ilyenre, vagy egyszer csak nem tölt, mintha be se lenne dugva.
Töltőkábel és fejről pedig csak annyit, hogy van eredeti kábelem és Hama az autóban, az autós töltő szintén Hama, a hálózati pedig Huawei, de ilyet nem veszek észre, tényleg kezdd egy takarítással.[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Köszi a tippet nektek, kipucolom akkor a töltő csatlakozót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest