Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasemarzo
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy az sms.db file-ból hogyan tudok kiexportálni egy teljes beszélgetést az sms-ek közül?
-
Ragnar95
félisten
válasz blasemarzo #22456 üzenetére
Sehogy sajna, csak egyben tudod kezelni az egészet.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Barett 50cal
senior tag
Sziasztok! Olyan Shared Photostreamet nem lehet csinálni, amihez nem csak a készítő tud hozzáadni képet, hanem a meghívott emberek is?
Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
bandigno
senior tag
válasz Totheground #22457 üzenetére
nem is értem hogy akarják becsempészni az lte kapcsolót?! ha a bétákban sincs benne...egyszer csak 6.1 és ott lesz?
Aláírás helye...kis off de van egy 4S eladó, 1 hónapos, gyári független fekete 16 GB-os készülék, ami biztos jól mutatna a fa alatt vkinél
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
-
irgum
addikt
válasz Totheground #22457 üzenetére
Én is sík ideg vagyok! Nehezen viselem az LTE kapcsoló hiányát!
-
jimhun
senior tag
Valtani lehet Store-t az itunes-on ha van UK bankkartyad.
Viszont a problema az hogy az programjaid el fognak tunni az Itunes/Purchase-d ful alol es nem is fogja oket tobbet update-elni. Vagyis amikor van update es megprobalod letolteni ki fogja irni hogy nem elerheto.Ettol fuggetlenul a programokert amiket megvettel nem kell fizetni ujra vagyis letoltheted oket barmikor. Update-elni is igy tudsz csak hogy letorlod a regi verziot es letoltod az ujat.
van rola par topic:
Moved country. Cant update apps.
I moved country, changed iTunes stores and now my Apps can't be updated!?Ez az Apple valasza az egyik usernek:
When you change countries, you will no longer receive app update notifications on your iOS device or in iTunes for the apps you purchased in your original country. However, you will still be able to download those applications again for free if they are present on your new country's store (even if they are updated). You will not be charged and the download will not appear on your Purchased page. If the app is not available in your new country, you will not be able to download it again. -
Nagynozi
aktív tag
6.0.2-es iOS + Resetelve a hálózati beállítások + telefon újraindítása = Végre sikerült megmérnem azt a nyavajás 3g sebességet. Köszönök mindenkinek mindent!
-
majestic
őstag
@MuscleNerd: Remember! JBers should always avoid updates (like 6.0.2 being offered to some devices today) to improve chances of using any future JB
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Tbor
tag
Az i5 egy napja nem tud wifi-n csatlakozni a T-home routeremre. Látja a hálózatot, megadtam a jelszót, de csak gondolkodik (pörög egy aktivitásjelző). Próbáltam újra kiosztani az IP-t DHCP, vel, stb de nem megy. Van ötletetek, hogy mi lehet ?
-
irgum
addikt
válasz majestic #22475 üzenetére
Könnyen el tudom képzelni ahogy a dolog most áll, hogy nem lesz többet JB. Egyre kevesebb kiskaput hagynak az Apple-nél hozzá. Lehet egy egész brigád dolgozik azon, hogy ne legyen rés az iOS-ben. Én nem bánnám ha vége lenne a JB-nek... Tudom sokaknak fontos, de szerintem egy katyvasz a cydia, kb az ott lévő cuccoknak a 1%-a ami kicsit is hasznos. Amióta nem JB-ezem a telefont nincs semmi gondom vele.
-
-
BossBoss
őstag
Most vagy az AppStore nagyon lassú, vagy a frissítés nem ér semmit. Eddig soha ilyen nem volt ilyen gondom az itthoni wifivel.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
2000 Ft-ért van valamilyen normálisabb átlátszó szilikon tok I4-hez?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Onderon
senior tag
vicces, hogy a wifi hiba miatt visszaadtam a t-nek egy i5-öt a mostaninak viszont semmi baja, akkor vajh felrakjam 6.0.2-t, hátha elcseszi?
(költői kérdés)[ Szerkesztve ]
-
kapicsabi
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Nagy gondban vagyok.
Restore-t akarok csinálni az i4-en, de 9006-os hibával nem engedi. Nem tudjátok mi lehet a baja?
Volt előzménye is a dolgoknak, ha esetleg úgy jobban tudnátok segíteni, akkor leírom azt is!Előre is köszönöm!
-
zaskar
senior tag
válasz Onderon #22491 üzenetére
Én is múlt héten kaptam meg az i5 cserét wifi hiba miatt, de azért feltelepítem...Ha elcseszi, majd adnak másikat. Addig járok a nyakukra, amíg jó nem lesz. Elég szánalmas, hogy a "javítás"idejére adott 20 ezer Ft értékű Galaxy Y stabilabb wifivel rendelkezett...igaz a kijelzőjéből nem sokat láttam
Más. Délelőtt panaszkodtam, hogy a Sygic Europe még nem frissült i5 kijelző méretre. Panaszom meghallgatásra talált, és du. már ott volt a frissítés. Munkából hazafelé ki is próbáltam, hibátlanul tette a dolgát teljes kijelzőn
Na, közben végzett a frissítéssel, egyelőre jónak tűnik (vagy legalábbis nem rosszabbnak, mint volt... )[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz zaskar #22496 üzenetére
igen, ugy latszik belehuztak a dev-ek. ma mar jott a viber update, az orc: vengeance pedig par napja lett ingyenes, ma meg is jott az i5 support hozza is
kapicsabi: lehet nem ez a megoldas, csak meggugliztam a hibakodot :/ amugy mi nem sikerult? innen toltsd le a telefonodhoz valo firmware-t. aztan itunes-ban ha pc akkor shift+katt a restore-ra, betalloz firmware es restore. mac-en asszem cmd+katt de nem biztos. a tuzfal kikapcsban nem tudok segiteni
[ Szerkesztve ]
-
kapicsabi
tag
Tudna nekem valaki segíteni? Nagy gondban vagyok...
Röviden leírom miről is lenne szó:
i4 5.1.1 JB. Csinálnom kellett volna egy restore-t, mert öcsémé lett a telefon, de nem akartam, hogy 6.0.1 legyen rajta, mert ahhoz csak tethered jb van. Egy másik fórumról segített egy srác, hogy mit hogy csináljak. Csináltunk custom ipsw-t, de valamiért nem lett jó.
A lényeg, hogy most nincs a telefonon semmilyen szoftver. (ő mondta). Mikor bekapcsolom a telót az itunes logo jelenik meg és az Usb csatlakozó. (remélem tudjátok mire gondolok)
Úgy voltam vele, mindegy, lesz rajta 6.0.1. De nem engedi feltenni, mert 9006-os hibával megáll! :-(
Próbáltam shift + restore-ral is az 5.1.1, de azt sem fogadja el! Ott 3194-es hibát ír.
Próbáltam shift + restore-ral a 6.0.1-et is, de arra meg azt írja, hogy nem tölthető vissza, mert a firmware-fájl nem kompatibilis!Nagy gázban vagyok, mert öcsémnek holnapra kell a telefon, viszont jelen állapotban papírnehezéken kívül semmire nem jó! :-(
Tudna segíteni valaki újra életet lehelni bele?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest