Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Pár napos leállásról nem nagyon hallottam, nem hogy "szokott" lenni...
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
::Trunks::
senior tag
i4-re várható valami frissítés a közeljövőben?
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #22351 üzenetére
Nyáron minimum 2-szer előfordult, h több napig nem jöttek az emailek, de lehet,h azóta jó már, nem használom igazából, csak néha jön 1-1 mailem arra a címre
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bigdady
nagyúr
beállitottam exchange-ként. Viszont itt hol tudom beállitani, hogy ha elhúzom az újam az emailen akkor ne csak törlé legyen hanem arhiválás is vagyis hogy tegye be az összes levelek mappába az emailt?
Olyan van csak hogy "mail napi szinkron" 3 nap. Ez mi? Tegye korlátlanra? -
privacy99
senior tag
válasz turbobusa #22322 üzenetére
Rengeteg alkalmazás már i5 méretű, akit láttál, lehet hogy csak lusta frissíteni, de én már csak elvétve találok 1-2 alkalmazást a 200 között ami a telómon van, és nincs i5-re átírva.
Valóban iszonyat gyors a teló, szinte sosem tölt, max a net korlátai miatt.
Én nem félek, nagyon masszív telefon ez, az 1 év meg elég, ha addig nem lesz baja, utána már 2-3 évet ki kell bírnia szerintem (Én 2 évre tervezem).
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #22345 üzenetére
Mi miatt váltanál még?
-
-
szabopali
aktív tag
Ugyan érzem, h belefutok egy láma kérdésbe, lehet, h tudom is a megoldást de nem jut eszembe, de az is lehet, h nem ....Egy zenei albumot szeretnék pc-ről icuccra kuldeni itunes használata nélkül. Trackek kiterjesztése ".flac" ez persze nem is fontos csak leírtam😄
szabopali
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #22359 üzenetére
Engem érdekel.
-
privacy99
senior tag
válasz samgar #22357 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy a jobbakat már átírták 5-re, ami még mindig nem 5 méretű, az nem is jó, és nem foglalkoznak vele.. De tényleg, csak a gagyibbakat nem írták át. Nekem szinte minden appom i5 kompatibilis, ráadásul mondom, 200 appom van. Persze lehet 1-2 jó, ami még 3.5"-ös, de azoknak sem kell sok idő az átállásra. Nyilván az App Store 90%-a i4 méretű, de az mind szar is, és utoljára 1 éve frissítették, ha nem, akkor azért szar, mert nem veszik észre, hogy illene már átírni. (1 jut eszembe, a Mozi24 magyar alkalmazás (én szeretem) sajnos még mindig nincs átkódolva, nem is értem..írtam már az értékelésekhez hogy csinálhatnák már).
-
::Trunks::
senior tag
Nincs valami egyszerű,ingyenes ébresztő progi ,amit olyan szinten lehet testre szabni ,hogy a rezgést ki lehessen kapcsolni? Csak mert rettenetesen gyűlölöm...
[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
zaskar
senior tag
válasz Totheground #22363 üzenetére
Na akkor nekem pont abba az 1%-ba esik két program: a Quickoffice és a Sygic Europe. Egyikről se mondanám, hogy hulladék, de hihetetlen, hogy ezeknél még várat magára az i5 optimalizáció. A Sygic főleg érdekes, mert a Western Europe változata már hetek óta teljes képernyős...
-
nord_
veterán
válasz ::Trunks:: #22364 üzenetére
-
nord_
veterán
válasz Totheground #22351 üzenetére
Napi szinten használom, nálam is rendben volt.
-
Möhe
addikt
Miért van az hogy wifin alig tudom elérni az FMA-t ,vagy más appos honlapot,de 3G-n gond nélkül bejön. Lemértem a wifit,megy gond nélkül,de akkor mégis miért viselkedik így? Vigyem vissza?
-
kenny123
addikt
Bocsi ha volt mar, de jelenleg free az összes halfbrick game(jetpack joyride, fruit ninja pl) amik azért elég minőségi játékok. Csak egy napig, szal akinek kellenek, siessenek!
[ Szerkesztve ]
yo
-
-
manchester85
veterán
Egyetértek. Többek között ezért is viszik vissza sokan ilyen-olyan ürüggyel a telefont, 1 év gari, hivatalosan meg nincs javítás, és 60-70 ezerért kapsz egy újat a régi leadásával, ha bármi gond lesz. Ha ripityára töröd, akkor ez az ár egy új telefonért nem is rossz (persze 2 év után már jelentősen eshet az értéke, úgyhogy annyira nem is jó) de gondoljunk csak bele, hogy ha elromlik a rezgőmotor, és valaki csak hivatalos úton akarja intézni, és elzárkózik minden 3rd party szerviztől, akkor az is 60 ezer. És akkor egyesek csodálkoznak, hogy sokan talált indokokkal is visszaviszik a telefont. Hát többek között ezért, én legalábbis ezért vittem vissza.
i6 Silver
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #22350 üzenetére
Faszság, jól műkődött. Legalábbis nálam nem volt gond. Egyedül az ingyenes tárhely méret zavar (5G, de ebből a doksik és a mentések is levesznek). Megoldottam: gmailben beállítottam az icloud címemet, hogy azzal is tudjak küldeni @me.com-os címmel (smtp-t, ha beállítod, akkor nem aliasként kezeli - így tényleg olyan, mintha onnan küldtem volna), de magát a gmailt használom, a jobb címkék miatt és a 10GB miatt.
Természetesen a gmail appot használom, mert ott lehetőség van több címről írni. 4email van beállítva egy gmail alá. A gmail app százszor jobb, mint a gyári. Nem véletlen, sparrowt megvették.Gmail a legjobb free emailkliens/szerver eddig, amit próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Tud valaki egy jó VPN kliens app ot, ami támogat kulcsot is?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
DanielK
addikt
válasz DonThomasino #22376 üzenetére
Gyárival próbálkoztál már?
-
barrasz
aktív tag
válasz Totheground #22319 üzenetére
Köszönöm a válaszod neked és Kommy-nak is akkor még próbálkozom.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #22365 üzenetére
Az nem az Apple sara, hanem licenszelési vita a Dolbyval...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
ha törlök mindent a telefono (a visszaállítás alatt), akkor az teljesen megfelel egy itunes restore-nak?
-
Möhe
addikt
Most épp rádiózok 3G-ről, megy flottul minden és még az appstore is bejön letöltéssel együtt! Wifin folyton megszakad arádió az appstore meg be sem jön! Egyre inkább az van bennem hogy megy vissza gariba de csak karácsony után. A múltkor pedig osztottam is meg netet 2 kollégámnak gond nélkül. Nagyon bosszant a wifi téma, nem is az adatforgalom miatt hanem hogy szívja az akksit.
-
bandigno
senior tag
iOS6.1 b4-nél WiFi jelerősség és bluetooth visszajavult 5.1.1 szintre?
-
Nems
tag
Sziasztok, valaki nem tudja véletlenül, mi annak a proginak a neve, amivel nem számokat kell beütni a képernyő feloldáshoz, ha nem pontokat kell összekötni? Olyat találtam, ahol képeket, videókat tudok külön mappába tenni de a főképernyőt szeretném ezzel feloldani, mert egyszerűbb, mint a számok. köszi:
a lelkes amatőr
-
Brumi˘
addikt
I5-nél pixel hiba (3 halott pixel) 3nap után is csere gais ugye? (T-nél vettem)
-
bandigno
senior tag
válasz vadászcsiga #22389 üzenetére
én még 5.1.1-en vagyok ...csak már zavar a telón lévő update, eszi a helyet
MÁS
Használ vki digitális CD changert autóban? Ilyenre gondolok és ebből van olyan verzió, ami iPod/iPhone dokkos, de erre is rá lehet dugni jack csatlakozón keresztül!
Érdekelne a dolog, mert rohadtul nincs helyem már a cdkhez, na meg kiírkálni se nagyon tudok már cd író nélkülTibee86: volt itt pedig bőven panasz mind2re, hogy jócskán csökkent a BT hatótáv, illetve a wifi esetében is a jelerősség - kevesebb hálózatot talál, eldobálja azokat, meg hasonlók!
[ Szerkesztve ]
-
ZooLee
senior tag
válasz bandigno #22392 üzenetére
Már majd az összes Alpine fejegység tudja az iPod/iPhone vezérlést, vagyis nem csak lejátszani tud, hanem a fejegységről vezérled az iPhone-odat. régebbiek is tudják már szép számmal, tehát használtan (=olcsóbban) is kaphatsz. Más gyártóknak (pl. Kenwood, Pioneer) is vannak ilyen fejegységeik, de ott olvastam negatív tapasztalatokat is kompatibilitás terén.
-
zaskar
senior tag
Nekem csökkent a wifi és a BT hatótáv i5-ön, de csak véletlen lehetett, hogy ez kb.a 6.0.1-re frissítés után jött elő. Gariban cserélték a telót, 6.0.1-al kaptam a cseredarabot is, most már/még jó...
Más: biztos kérdezték már sokan, de mit jelent az "egyéb", ami már közel 1 gigát vesz el a tárhelyemből és hogyan lehetne azt csökkenteni? -
Kicsirics77
veterán
alpine cde-103bt van a bluetooth kihangosító miatt és vettem hozzá egy kce 433 iv kábelt
tökéletesen lehet vezérelni a fejegységről a telefont mint hívások tekintetében mind pedig zene tekintetében....... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
nord_
veterán
válasz zaskar #22397 üzenetére
Szerintem az alkalmazásokon belül eltárolt adatok, mentések, saját fájlok (pl. GoodReaderben a doksik). Azt meg nem igazán lehet másképp csökkenteni, csak adattörléssel.
De remélem tévedek mert nálam majd' másfél giga az egyéb... Nem mintha nem lenne bőven hely a telefonban. -
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #22382 üzenetére
Nem teljesen, mivel nem rakja újra a szoftvert, csak visszaállítja a gyári beállításokat, ezért nem szabad JB-s telóra ráereszteni, mert a nem gyári szoftvert nem tudja visszaállítani gyárira
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...