Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Mivel mérted az áramerősséget? Csak mert vagy rossz volt a mérés vagy valami nem okés a PowerBankkel, mivel 2A-t kéne tudnia leadni, az iPhone pedig 6-tól fölfele fel is vesz 2A-t, de a 6-nál régebbiek is felvesznek 1A-t.
A MacBooknak meg max 1.1A-t kéne leadnia, tehát az 1.2 soknak tűnik.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Gyanús, hogy pontatlan a mérés. MacBookról inkább System Information alatt nézd meg, a gép mekkora áramerősséget ad le, mert az tutira pontos, a PowerBanknél meg figyeld a töltési időt.
Ha tényleg jóval lassabban tölt fel a PowerBankről a telefon, mint gépről, akkor pedig hardveres problémára gyanakodnék a powerbankkel.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
solties
tag
Sziasztok!
Most én vagyok vak, vagy 9.3.2 alatt tényleg eltűnt valahová a CarPlay menü? Nem mint ha szükség lenne rá, de nem találom. -
solties
tag
válasz univerzita #137708 üzenetére
Oké, nem is lényeges, csak a #137691 es hozzászólásban allein kolléga által belinkelt videóban ott van a menüben.
-
VipJoco
tag
Srácok miért ellenőrzi a bankártyám az app store kb havonta. Van hogy bírja 2-3 hónapig van, hogy 2hetente. Ha ingyenes alkalmazást akarok leszedni akkor is levonja a 2 € ellenörzés címszóval. Tegnap rendeltem cuccot aliexpressről és nem maradt csak 500ft a számlámon így egy ingyenes programot nem tudok leszedni. Kezd vicc lenni. (Kártya adatok kb 1 éve nem változtak)
-
univerzita
addikt
válasz solties #137709 üzenetére
Közben ( aszthiszem) rájötem hogy lehetséges hogy ott a menüben ott volt. Ha egyszer csatlakozol a autóban olyan rádióhoz vagy kijelzőhez ami támogatja eszt a funkció akkor a kapcsolatot után megmarad ez a opció a telefonon. Mivel én se ( és ezek szerint te se) még nem használtuk így nincs ott.
-
solties
tag
válasz univerzita #137712 üzenetére
Ez lehetséges!
-
-
DaWe94
senior tag
Sziasztok!
A 9.3.2 óta eléggé beszaggat a telefon pl. BBTAN közben (de kb mindenhol), amikor a telefon állítja az auto-fényerőt.
2 hónapos SE-nél tapasztaltam ezt, de ismerősöm sima 6-jánál is jelentkezett a dolog.
Más is tapasztalt hasonlót esetleg? -
Idiofil
aktív tag
Sziasztok,
iPhone vásárlás előtt állok, de lenne egy kérdésem:
Ha a kinézett telefon garanciában cserélt (hivatalos európai Apple partnertől vásárolva), akkor a cseretelefon 1 év garanciának örvend. Viszont ha én azt megveszem és elromlik, akkor azt is cserélik? Tehát a cserekészülék is cserélhető? És hogy alakul a gari? Az első csere gariját örökli?
Elnézést, ha hülye a kérdés
Üdv
M[ Szerkesztve ]
"Those who want respect, give respect"
-
Imy
veterán
Ma cégnél wifihez akartam csatlakozni. WPA2 PSK kelelne, de az iphone azt nem tudja, csak WPA2-t...
Most ez komoly? -
törölt tag
válasz Franky2Ster #137720 üzenetére
Keresgéltem kicsit a témában és sok találat van erre a problémára.
Az egyik fele azt mondja csinálj a telefonon "reset network settings"-et, a másik hogy állítani kell valamiket a routeren.
A másodikat céges környezetben nem lehet megcsinálni, az első miatt meg elfelejti a telefon az összes többi eddig beállított wi-fi jelszót és beállítást is, és utána se biztos hogy működni fog. -
Imy
veterán
Jól látom, hogy iPhone SE méretben megegyezik az iPhone 5-el? Azaz minden (tok, fólia) ugyanaz?
-
Franky2Ster
senior tag
iPhone 5s-t érdemes frissíteni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
törölt tag
Iphone 4s akku gyors merüléséről egy kis történet, hátha hasznos lesz valakinek:
Vettem egy iphone 4s-t, aminek az akkuja gyorsan merült, ezért vásároltam bele egy új akkumulátort. Kicseréltem, de a ugyanúgy merült, mint a régi. (már korábban írtam, hogy az eredeti akksit jó megtartani, mert az újjal nem engedte restore-olni a telót az itunes, 29-es hibakód)
Közben kiderült, volt egy érdekessége a telefonnak, mégpedig az, hogy nem lehetett kikapcsolni. Azaz kikapcsolt, utána pár másodperc múlva magától vissza kapcsolt.
Így már két hiba volt: akku gyors merülés és nem lehetett kikapcsolni. Úgy sejtettem, hogy összefüggés van a két dolog között, ezért mielőtt egy új akksival próbálkoztam volna ismét, előbb a kikapcsolási problémát akartam megoldani, hátha ez megoldja mindkét dolgot. A dokkló csatlakozót cseréltem ki (ez egyben van a mikrofonnal is), habár annak semmi hibája nem volt, látszólag. A csere megoldotta a kikapcsolási problémát, és szerencsére vele együtt a fogyasztás is megjavult, tökéletesen funkcionál az új akkumulátor.
Azért írtam ezt le, mert mielőtt lemondanánk a telefonról, érdemes kipróbálni ezt, 1-2ezer Ft-os alkatrészről van szó.
Azt nem tudom, hogy a kikapcsolás és a fogyasztás között volt-e összefüggés, de hamarosan egy olyan telefonon is cserélek alsó csatlakozót, ami szintén nagyon gyorsan merül új akkuval, de kikapcsolási-újraindulási hibája nincsen. Majd kiderül... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Franky2Ster #137731 üzenetére
Ez kb 0 információ. Olyan verzió van a telefonon, ami a gyártás idején legújabb volt.
Frissítsd akkor.kayaman: de azért kell hozzá megfelelő forrasztó páka is.
⭐ Stella
-
norbiv8
tag
Sziasztok! Viber bejövő hívásnál hol kell beállítani, hogy úgy jelenjen meg a hívás, mintha normál telefonhívás lenne azaz ne kelljen feloldani a készüléket a hívásfogadás előtt, hanem csak simán fel kelljen venni. Én kb egy hónapja használok iOS-t (viber-t meg ritkán, most tűnt fel a dolog), de asszony azt állítja, hogy régebben iOS-en nem kellett feloldani a telefont, csak azóta már állítgattam az Ő telefonját is csak úgy mint a sajátom és most mindkettőnknek fel kell oldani a viber hívás fogadása előtt, ami nagyon zavaró.
///°°\\\
-
őstag
Sziasztok!
Tud valaki appot, amivel le lehetne tiltani a számkijelzés nélküli hívásokat?
nem lenne hátrány ha ingyenes lennecryptot minden termékemért elfogadom
-
Noxy
veterán
válasz LuckyL #137738 üzenetére
Mondjuk az ujjad sem törik, le ha 1x vagy 2x megnyomod hivás közben a kikapcs.. gombot.
Amúgy a JB-s telón a Cydiában van erre tweak, (iBlackList) de ott sem ingyenes. (6$)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Franky2Ster
senior tag
A google naptárbejegyzéseimet ,hogyan tudom meg jelenítetni a készülékkel?
-
törölt tag
válasz Franky2Ster #137743 üzenetére
Google fiók gondolom fel van véve, a Naptár szinkronizálása bekapcsolva, akkor a Naptár alkalmazásban alul középen a Naptárak lehetőségen belül tudod kapcsolgatni.
Egyébként az iBooks-on belül elérhető az iOS 9 felhasználói kézikönyv, én is beleolvasgattam, lehet belőle tanulni is.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz buvartacsko #137745 üzenetére
Mondta volna, hogy fos?
Leszokhatnàtok már róla , hogy nekiestek annak aki hiányol valamit.
Aztán ha meg belekerül valamelyik ios-ba ti fogtok a leghangosabban tapsikolni.
Mellesleg szerintem is baromi jó lenne, ha le lehetne tiltani a magánszámokat. -
univerzita
addikt
válasz Franky2Ster #137743 üzenetére
Beállítások - Mail,Kontaktok,Naptárak -itt a Fiókok- nál tedd a Google fiókot.Majd itt ha megnyitod a Google fiókot akkor mindent engedélyezve legyen ( Mail,Kontaktok,Naptárak,Jegyzetek)
-
Noxy
veterán
válasz makimakom #137742 üzenetére
De van. Mindenre van warez. Erre is, de ezután akkor nem kell akkor csodálkozni, ha az iPhone fura dolgokat produkál.
Pld: Kínai warez store zokszó nélkül feldobja, hogy frissítsd náluk a PayPal App-t, amit az AppStore 2 nappal azelőtt frisített.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz galaxys80 #137747 üzenetére
Ja meg a fosozásról is le lehetne szokni.
Mostanában úgylátszik divat lett itt a fórumon. Nem találnak helyette értelmes magyar szót?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...